A fideszeseket többsége tényleg szeretik Oroszországot és Putyint?
" pont az én válaszomat találod kötekedőnek, de a többivel semmi bajod"
Én csak arra céloztam, hogy megjegyeztem, hogy szívesen beszélgetek én kormánypárti emberrel, de szerintem te nem akarsz. Erre nem reagáltál, de a #13-asba azonnal beleálltál.
Ettől függetlenül jogos a felvetésed: egyáltalán nem korrekt a fidesz szavazók ekézése sem.
#17 A 14-es válaszom a 12-esnek szólt, bár ráillik az utána következőre is. Viszont nem mondanám magamat kormánypártinak, ugyanakkor ez a szektás fideszgyűlölet is távol áll tőlem.
#18 Pont ez az, hogy amikor egy valaki jobbról általánosít, akkor megkapja balról, hogy ilyet csak ostoba emberek csinálnak, aztán itt ez a kérdés és a kommentek hozzá. Ez a nagy komoly értelmiségi baloldal intellektuális fölénye? Aki erre nem vevő az csak buta alkoholista vidéki analfabéta paraszt lehet?
Kérdező,
természetesen nem. Elítéljük Oroszország agresszióját és azt szeretnénk, ha minél hamarabb véget érne a háború. Az ellenzéki válaszolókkal ne foglalkozz, fogalmuk sincs a fideszesekről. Szerinted miért bukták el negyedjére is a választást? Pont ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!