Ha a fideszesek kiléptetnek minket az EU-ból akkor várhatóak lincselések?
Figyelt kérdés
2022. nov. 25. 12:03
1/11 anonim válasza:
Tőlem biztos nem, én maradok és már intézem a letelepedési engedélyem...
2/11 anonim válasza:
Nem fogják azért a nemzetünk eláruló EP képviselőket meglincselni. Most sem teszik ezt Klárival
3/11 anonim válasza:
Szerencsére ez a folyamat meglehetősen hosszú, szóval bőven lesz időnk lámpavasra húzni a teljes rezsimet, mielőtt kiléptetnének minket.
4/11 anonim válasza:
#2 Rosszul látod a helyzetet. A Fideszesek lesznek meglincselve amiért asszisztáltak az ország putrizálásához. Kiléptetnek az EU-ból, vissza jön a fehérterror aztán lesz ám gyere le Isten a Fideszeseknek.
5/11 anonim válasza:
Jó szöveg, hogy a baloldal meg Gyurcsány miatt.
A lopás eszükbe sem jut, mert nekik már annyira
természetes. Az EU megunta a lopást.
6/11 anonim válasza:
Én fideszesként nem lépnék ki, ezt inkább a Mi Hazánkos szavazóktól hallom.
7/11 anonim válasza:
Amint bejelentik a hírt megyek a hanyatló nyugatra krumplit pucolni 4x annyi pénzért.
8/11 anonim válasza:
Akkor én megyek gyújtogatni felcsútra ki jön velem?
Megnézném hogy hogyan ég a pancsó aréna
9/11 anonim válasza:
Valószínűleg polgárháború lenne.
10/11 anonim válasza:
Türelmes birka nép a magyar, addig amíg valami el nem pattan. Utána ha kell nekimegyünk a világ legerősebbjének is ha kell (1848/1956).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!