Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vallási propagandát oktató...

A vallási propagandát oktató tanárok bére miért nem az EU-tól függ, azt miért lehet megemelni a mi adónkból?

Figyelt kérdés
[link]

2022. nov. 25. 11:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%
Mert a szentségshit az ilyen magyar találmány, nem az únió tollja ezt a bullshit-et...
2022. nov. 25. 11:39
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
Hogy Tóth Gabinak legyen hova bemenni domina szerkóba!
2022. nov. 25. 11:40
 3/16 anonim ***** válasza:
12%

Ismét egy helyes döntés!

Mindenki jobban járna, ha az ellenzéki pártok teljes finanszírozását ehhez hasonló hasznos célokra fordítanák.

2022. nov. 25. 12:19
 4/16 A kérdező kommentje:
#3 Tipikus fasiszta hozzáállás. Nem meglepő a Fidesztől.
2022. nov. 25. 12:38
 5/16 anonim ***** válasza:
23%

Másokat fasisztázni meg tipikus liberális hozzáállás.

Hazudjátok a toleranciát, de fogalmatok sincs mit jelent.

Hazudjátok a szabadságot, de mindenkiét korlátoznátok.

Hazudjátok az elfogadást, de a leggyűlölködőbb kirekesztő emberek vagytok

Az alapfogalmakkal nem vagytok tisztába. Jól jönne Nektek is az oktatás.

2022. nov. 25. 12:44
 6/16 anonim ***** válasza:
6%

#5 Mondod ezt úgy, hogy százezrek által megválasztott képviselők forrását vonnád meg. Ez aztán a tolerancia és elfogadás.

Mellesleg az csak a faék eszű fideszes fejében valóság, hogy van a nemzeti erkölcsös kormánypárti és a lipsi mocsok. Én nem vagyok sem liberális, sem keresztény és így szavaztam az ellenzékre. Vagy gondolod én vagyok az egyetlen anomália a képletben? A Mi Hazánkosok is lipsik?

2022. nov. 25. 13:19
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

#6 Mondtam ezt reakcióként, az ellenzék eddigi tevékenységére. Azt gondolom abban semmi keresztény ellenes nincs, ha valamit a helyén kezel az ember és tudja, mi mennyit ér. Sőt.

Nem tehetek róla, hogy szeretitek a teljesítmény nélküli ingyen pénzt.

Vonatkozik ez a szellemi teljesítményetekre is.

2022. nov. 25. 13:26
 8/16 anonim ***** válasza:
87%

A mi szellemi teljesitményünk miatt esünk el az EUs pénzektől?

Mi lenne, ha a mi szellemi teljesitményünk még kormányon is lenne úgy 12 éve... nem semmi szellemi teljesitményünk lehet

2022. nov. 25. 13:32
 9/16 anonim ***** válasza:
#7 Ha a felebaráti szeretet, az elfogadás és a feltétel nélküli szeretet nem tartozik a keresztény tanítások legfontosabb pillérei közé, akkor mi? Fogalmad sincs sem a bibliáról, sem Jézus tanításáról, de a keresztény értékrenddel takarózol. 😃 Én nem vagyok gyakorló keresztény, de bérmáltam és úgy látszik többet megértettem a tanításból, mint egy aktív hívő. De persze kell ahhoz egy minimális intelligencia, hogy valaki felfogja mennyire ostoba is valójában.
2022. nov. 25. 13:34
 10/16 anonim ***** válasza:

8 Igen. Csak nem látjátok be.

Épp a szellemi teljesítményetek (hiánya) biztosítja újra és újra azt a kétharmadot, ami miatt szúrjuk az EU szemét.

Ha ti lennétek kormányon 12 éve? Nem nagyon lenne már miről beszélgetni.

2022. nov. 25. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!