Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kijelenthető, hogy jobboldali...

Kijelenthető, hogy jobboldali újságirás, mint olyan, nem létezik, csak politikai propaganda van?

Figyelt kérdés

Ezt Huth Gergely mondta, vagyis félkatonai szervezetnek minősitette a magyar állami médiát:

[link]

2022. nov. 24. 08:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
26%

Nem jelenthető ki. Ostoba propaganda már maga a feltételezés is. Akkor ugyanezt lehetne mondani a "független objektív" újságírásról is, hogy neomarxista liberális nyugatról pénzelt propaganda az egész.

A jobboldaliaknak van egy a liberálisoktól eltérő véleménye. Most hogy az éppen egyezik Orbánéval azt jelenti csupán, hogy Orbán is jobboldali. Ennyi

2022. nov. 24. 09:39
 12/29 A kérdező kommentje:

10es, összekeversz két dolgot.

Ki lett mondva, hogy nincs olyan, hogy jobboldali újságirás, ők maguk mondták saját magukról, hogy ők nem újságirók.

Nincs értelme annak, amit leirsz! Ha én könyvelő vagyok, és nem beszerző, miért a beszerzővel kellene azonositani az én munkámat?

2022. nov. 24. 09:40
 13/29 A kérdező kommentje:

11-es, Huth Gergely a Pesti Srácok "főszerkesztője"-ként van aposztrofálva. Ő maga állitotta azt, hogy ők nem folytatnak újságirói tevékenységet, nem újságirók.

Nem én jelentem ezt ki és nem én feltételezem ezt, hanem maga Huth Gergely és Gajdics Ottó, aki meg a HirTV-nél volt munkatárs.

2022. nov. 24. 09:42
 14/29 anonim ***** válasza:
0%

13 Huth Gergely szerintetek mindig hazudik. Akkor miért éppen most, amikor nektek megfelelőt jelent ki, mondana igazat?

Geri csak az MTV-re céloz, ami a mindenkori kormány szócsöve. EZ nem titok. Közvetlen a mindenkori magyar kormány finanszírozza. A baloldal idején is az ő szócsövük volt. Huth Geriék ezzel szemben teljesen más, a mandiner is teljesen más. Jobboldaliak de nem az mtv, nem a kormány szócsöve

2022. nov. 24. 10:03
 15/29 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem mondtam, hogy hazudik, azt mondom, hogy az a tevékenység, amit a NER-hez köthető média csinál, az nem újságirás, hanem politikai tevékenység. Ez az, amit figyelembe kell innentől venni.

Vagyis, gyakorlatilag politikai tevékenységet folytatnak és nem újságirást. Innentől, minden, ami a NER médiából jön -mondjuk ezidáig is-, egyenlőség jelet kell tenni egy Fidesz közleménnyel. Semmi többel.

Ez nem tényfeltárás, nem hir, hanem politikai tevékenység, kampány és ők politikusok és nem újságirók.

2022. nov. 24. 10:08
 16/29 anonim ***** válasza:

Amúgy félretéve a ki hazudik és ki nem vitát, én egyetértek azzal, hogy a kormány közelében nincs újságírás, csak propanda, ugyanakkor ennek nem az elfogultság a fő oka. Én nem azért olvasok Telexet, indexet, hvg-t, mert egy reménytelen ballib g.ci vagyok, hanem mert a kérdéseimre nem kapok választ se az Origon, se a Mandineren.

Amit rohadtul hiányolok, hogy még nem találtam olyan mélyinterjúkat, cikkeket, elemzéseket a jobboldali médiában, amelyik magyarázatokkal, érvekkel alátámasztaná a kormány bizonyos döntéseit. Én tapsikolva fogadnám, ha mondjuk egy olyan bejelentés, mint a KATA módosítás, a rezsicsökkentés-csökkentés, a napelemek korlátozása után mondjuk a Mandiner lehozna egy olyan négyoldalas magyarázatot és elemzést, amit egy Telex akármikor megcsinál. Egészen biztos vagyok benne, hogy a Telex ilyen téren elfogult, éhezem a kormány belső magyarázatára. De nincs.

2022. nov. 24. 10:34
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

"azt mondom...."

Ezt te mondod csak. Én pedig azt mondom, hogy amit a másik oldal, magát függetlennek beállító oldal csinál az az igazi politikai propaganda, amit a nyugati soros szervezetek pénzelnek és ezt már tegnaptól bizonyítani is tudom, nem csak kijelentem mint te

2022. nov. 24. 10:37
 18/29 A kérdező kommentje:

Gyarkolatilag Huth Gergely, Jeszenszky Zsolt, Deák Dániel és a többi mellé egyenlőség jelet kell tenni a Fidesz irodával.

Az, hogy minek van valóságalapja, vagy minek nincs én nem vagyok hivatott eldönteni, azzal viszont tisztában vagyok, hogy egy párt kommunikációja nem egyenlő az újságirással. Csak ez végre ki lett mondva. Ők politikusok, nem újságirók, mégha nem is tudsz rájuk szavani.

2022. nov. 24. 10:38
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Huth nem azt mondja, hogy "ők" nem újságírók, hanem ez kifejezetten csak a mindenkori MTV-re mondta. Nem tudsz szöveget értelmezni, habár ez a baloldalon természetes jelenség
2022. nov. 24. 11:07
 20/29 anonim ***** válasza:
61%
#11 orbán nem jobboldali, hanem inkább marxista. Ahogy nyilván te is. A propagandátokat pedig az orbán pénzeli a mi pénzünkből, és persze orbán gazdája, a komcsi putyin.
2022. nov. 24. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!