Nem esett még le a tantusz,hogy amíg az ország két részre szakadt,és egymást bántjuk,addig mindenki ugyanazt a f*szt szívja?A zavarosban halászó,ezt minden magát politikusnak nevező emberre írom, hol van a f*sz vége?
Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 18:13
1/10 anonim válasza:
Össze kell fogni, nem egymást szidni , nem bal meg jobboldalazni, csak így lehet.
3/10 anonim válasza:
Már rég leesett. De papolhatok én egy elfogultnak erről, összefogni csak akkor lehet, ha mindkét fél akarja. Itt vannak például a tanárokért szervezett tüntetések, az egyik oldal ezt is támadja, pedig ez egy olyan téma, amibe mindenki beszállhatna. Vagy ott vannak például a nemzeti ünnepek, ami csak arról szól, hogy mindenki a másikat szidja.
4/10 anonim válasza:
Az összefogásból nem kértek a hülye magyarok!
5/10 anonim válasza:
Már nem az az összefogás hanem a kormány és az ellenzék összefogása.
6/10 anonim válasza:
A Fidesz soha nem fog össze senkivel. A saját szövetségeseit is kinyírta, lásd MDF, Kisgazdapárt. Mindig erőből oldották meg a dolgokat, más véleménye nem számított. A hívőket is teljesen összezavarná, ha Orbán kezet fogna Gyurcsánnyal. Azt hinnék, eljött az apokalipszis.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy ők kezet fogjanak ! Menjenek a francba, mind a ketten !
2022. nov. 23. 19:09
8/10 anonim válasza:
Nem tűnt fel, hogy akivel össze kéne fognom valamiért, az az illető nem akarja azt az adott dolgot, sőt inkább engem verne agyon amiért gondolni merek rá?
9/10 A kérdező kommentje:
Ez a bajom ! Még vasvillával szórjuk a pénzt minden politikusnak, addig a nép egymás torkának ugrik !
2022. nov. 24. 08:25
10/10 anonim válasza:
Ez a lakosság hibája, hogy igennel válaszol mikor megkérdezik, hogy elvegyem-e a pénzed? Ha ezután leesik neki a tantusz, hogy elveszik a pénzét, akkor mégsem mondhatja, hogy tévedtem, elcsesztem, hanwem rögtön keresni kell egy egyezményen kívüli hibáztatható harmadik felet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!