Most már egyre biztosabb, hogy nem kapja meg MO az uniós forrásokat?
Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 06:51
11/21 anonim válasza:
Persze hogy nem kapjuk meg, hiszen kijelentették hogy a soha nem látott mértékű fidesz korrupció miatt visszatartják a pénzeket. Ha orbán el tud számolni az eddigi pénzekkel akkor lehet szó további támogatásról. Na, de persze hogy tudna azzal elszámolni amit elsikkasztottak? Sehogy, ezért brüsszelt állítja most be főgonosznak... xD A fideszesek meg persze el is hiszik mert csak az m1 híradóból meg a petőfi rádióból tájékozódnak, amikben a fideszes agymosás zajlik...
12/21 anonim válasza:
Adnak, kérdés mennyit. EU-nak nem érdeke, hogy egy tagállama tönkre menjen. Jelen pillanatban arra megy a játszma, milyen biztosítékokat tudnak Orbánból kiszedni.
13/21 anonim válasza:
Egyre biztosabb, hogy megkapjuk.
14/21 anonim válasza:
Nem tudom, de remélem, hogy igen.
15/21 A kérdező kommentje:
Szerintem nem adják meg, utálnak már minket.
2022. nov. 23. 14:58
16/21 anonim válasza:
És valaki ezen még csodálkozik, amikor már az összes ország ablaka alá odakakáltunk?
17/21 anonim válasza:
Komolyan nem értem a Fideszt, állandóan generálják a feszültséget, de az EU-s pénzekért meg tartják a markukat.
18/21 anonim válasza:
Nem értetek ti semmit, Vitya a legnagyobb EU-s politikus De Gaulle óta. Odállt az oroszok mellé, mert köztudott, hogy aki mellé a magyarok odaállnak az elveszít egy világháborút. Ezzel mintegy magával rántja az oroszokat és megmenti az uniót. Hol van ehhez egy DKlára?!
20/21 anonim válasza:
3-as: úgy látom, a baloldalnak már az agyára ment ez a lopás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!