Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szándékos provokáció Orbán...

Szándékos provokáció Orbán nagy-Magyarországos sálja?

Figyelt kérdés

Sokak szerint ez olyan, mintha pl. Putyin Szovjetúniós sálba pózolna vagy Olaf Scholz harmadik birodalmi térképessel.

Szerintem Orbán szimplán büszke arra, hogy Magyarország valaha Európa egyik legnagyobb és legerősebb országa volt.

2022. nov. 22. 21:17
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez Mi Hazánkosoknak szólt
2022. nov. 24. 18:06
 32/33 anonim ***** válasza:
30%
Nyugaton minden kicsit humoros hír-műsorban kigúnyolják, és hallottam olyat is, amit magyarra "Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka" szólásunra lehetne lefordtani.
2022. nov. 24. 18:34
 33/33 anonim válasza:
100%
Igazából úgy gondolom (politikai hovatartozástól függetlenül), hogy az, hogy utána a szlovák elnök odacsapta a szlovák zászlós sálat a nyakába, sokkal megalázóbb volt, mint amit megért ez a nagy-Magyarország sál viselés.
2022. nov. 25. 06:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!