Miért nem veszik észre az ellenzéki szavazók és a bizonytalanok, hogy a gyurcsányfóbiájuk államcsődbe taszítja Magyarországot?
Óriási Magyarországon a bizonytalan szavazók száma. Ők az a halmaz, akiknek a döntő többsége el se megy szavazni. Minden országgyűlési választás során a kezükben volt az ország jövője.
A legfőbb érv amire hivatkozva nem mennek el szavazni az hogy nincs kire szavazni, Gyurcsányra végképp nem akarnak szavazni. Az ellenzéki szavazók jelentős részét szintén megosztja Gyurcsány.
Ha ők mind elmennek szavazni és szavazáskor befogják az orrukat idén, vagy 4 évvel ezelőtt, akkor Gyurcsány vezetné ezt az országot és nem lenne 420 forint egy euró és nem mennének sorra csődbe a boltok és a szállodák....
A probléma nagyon nem az, hogy az egyik mocskos rohadék helyett nem szavazunk a másik mocskos rohadékra. A probléma, hogy egyik sem takarodik el az anyjába, mindkettő éjjel nappal hazudik és mégis milliók tapsolnak nekik. Azok a probléma akik, ha most lenne a választás, minden szar után ami az elmúlt hónapokban történt, újra megválasztanák viktort és újra simán 2/3-ad lenne. Azok a probléma akik még mindig fletót sírják vissza.
El kéne már engedni ezeket a szarkupacokat. A jobbra kellene törekedni nem a talán kicsit kevésbé szarra.
9.
Kicsit sok a volna meg a ha..
"Gyurcsány vezetné ezt az országot és nem lenne 420 forint egy euró és nem mennének sorra csődbe a boltok és a szállodák...."
Ezt mivel tudnád alátámasztani?
Kijelenteni könnyű látatlanban.
Lehet, hogy ez inkább így nézne ki, hogy akkor 500 Ft lenne egy euró, és két éve giga IMF hitellel menekültünk volna meg az államcsődtől, teke lennénk migránssal, az EU és a globális tőke kiszolgálójaként kifacsarták volna a népet....ez pontosan annyira igaz lehet ( ne), nemde?
Egyszerűen képtelenek kitermelni normális, hiteles új embereket.
Az emberek már baloldali politikusnak sem mennek szívesen, és hát ott abból válogatnak, ami van.
Az a baj, hogy Gyurcsány és Orbán olyan szépen ledominálták a magyar politikát, hogy baromi nehéz másnak komolyan labdába rúgnia. Ott van nagyanyám, akivel mikor közöltem, hogy számomra Orbán és a Fidesz káros, elkezdett gyurcsányozni, az, hogy ha csak a nyugdíjából kellene megélnie, éhen halna, nem érdekli az öreglányt, eszébe sem jut, hogy más is van Orbánon és Gyurcsányon kívül, és sok ilyen ember van az országban.
Én legszívesebben mindkettőt száműzném örökre az országból, de nem vagyok olyan pozícióban. Hajlandó voltam az összefogásra szavazni, mert nem ettem meg, hogy mindenki egyenlő Gyurcsánnyal, aki nem Orbán, és voltak olyanok a csapatban, akik az én elveimet képviselik, reméltem, hogy nem lesz 2/3, de tudomásul kell venni, hogy nem minden szavazó gondolkodik így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!