Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem veszik észre az...

Miért nem veszik észre az ellenzéki szavazók és a bizonytalanok, hogy a gyurcsányfóbiájuk államcsődbe taszítja Magyarországot?

Figyelt kérdés

Óriási Magyarországon a bizonytalan szavazók száma. Ők az a halmaz, akiknek a döntő többsége el se megy szavazni. Minden országgyűlési választás során a kezükben volt az ország jövője.

A legfőbb érv amire hivatkozva nem mennek el szavazni az hogy nincs kire szavazni, Gyurcsányra végképp nem akarnak szavazni. Az ellenzéki szavazók jelentős részét szintén megosztja Gyurcsány.

Ha ők mind elmennek szavazni és szavazáskor befogják az orrukat idén, vagy 4 évvel ezelőtt, akkor Gyurcsány vezetné ezt az országot és nem lenne 420 forint egy euró és nem mennének sorra csődbe a boltok és a szállodák....

2022. nov. 22. 14:41
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
76%

A probléma nagyon nem az, hogy az egyik mocskos rohadék helyett nem szavazunk a másik mocskos rohadékra. A probléma, hogy egyik sem takarodik el az anyjába, mindkettő éjjel nappal hazudik és mégis milliók tapsolnak nekik. Azok a probléma akik, ha most lenne a választás, minden szar után ami az elmúlt hónapokban történt, újra megválasztanák viktort és újra simán 2/3-ad lenne. Azok a probléma akik még mindig fletót sírják vissza.

El kéne már engedni ezeket a szarkupacokat. A jobbra kellene törekedni nem a talán kicsit kevésbé szarra.

2022. nov. 22. 15:00
 12/32 anonim ***** válasza:
36%

9.

Kicsit sok a volna meg a ha..

2022. nov. 22. 15:01
 13/32 anonim ***** válasza:
38%

"Gyurcsány vezetné ezt az országot és nem lenne 420 forint egy euró és nem mennének sorra csődbe a boltok és a szállodák...."

Ezt mivel tudnád alátámasztani?

Kijelenteni könnyű látatlanban.

Lehet, hogy ez inkább így nézne ki, hogy akkor 500 Ft lenne egy euró, és két éve giga IMF hitellel menekültünk volna meg az államcsődtől, teke lennénk migránssal, az EU és a globális tőke kiszolgálójaként kifacsarták volna a népet....ez pontosan annyira igaz lehet ( ne), nemde?

2022. nov. 22. 15:03
 14/32 anonim ***** válasza:
72%
Én nem kívánok választani, hogy pofán vagy tökön rúgjanak. Nektek is szükségetek lenne egy kis méltóságra...
2022. nov. 22. 15:10
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Gyurcsány csak egy probléma a sok közül, ami az ellenzéknek van. Nem lehet rá fogni mindent. A választás előtt például Jakab és MZP sokkal kártékonyabbak voltak. A DK-ból ha kivonjuk Gyurcsányt és Dobrevet, még akkor is sok a gázos alak. Az sem oldana meg semmit, ha feloszlana a DK, ezek meg más zászló alatt ugyanúgy maradnának a politikában. Jobbik ugyanez. Az MSZP sem túl vonzó a választók többségének.
2022. nov. 22. 15:11
 16/32 anonim ***** válasza:
47%

Egyszerűen képtelenek kitermelni normális, hiteles új embereket.

Az emberek már baloldali politikusnak sem mennek szívesen, és hát ott abból válogatnak, ami van.

2022. nov. 22. 15:13
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Ide a Kutyapárt kell, úgyis kutyavilág jön ránk.
2022. nov. 22. 15:21
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy Gyurcsány és Orbán olyan szépen ledominálták a magyar politikát, hogy baromi nehéz másnak komolyan labdába rúgnia. Ott van nagyanyám, akivel mikor közöltem, hogy számomra Orbán és a Fidesz káros, elkezdett gyurcsányozni, az, hogy ha csak a nyugdíjából kellene megélnie, éhen halna, nem érdekli az öreglányt, eszébe sem jut, hogy más is van Orbánon és Gyurcsányon kívül, és sok ilyen ember van az országban.

Én legszívesebben mindkettőt száműzném örökre az országból, de nem vagyok olyan pozícióban. Hajlandó voltam az összefogásra szavazni, mert nem ettem meg, hogy mindenki egyenlő Gyurcsánnyal, aki nem Orbán, és voltak olyanok a csapatban, akik az én elveimet képviselik, reméltem, hogy nem lesz 2/3, de tudomásul kell venni, hogy nem minden szavazó gondolkodik így.

2022. nov. 22. 15:21
 19/32 A kérdező kommentje:
Jelesre vizsgázott a gyurcsányfóbiája a válaszolók többségének. Nem veszitek észre, hogy saját magatokat lövitek lábon minden egyes alkalommal, amikor ellenzékváltást akartok és az (egyébként alaptalan hazugságokon alapuló) elveitek mellett akartok kiállni?
2022. nov. 22. 15:27
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
#13 - Azért néhány dolgot a figyelmedbe ajánlanék. Az IMF-el anno Bajnai egyezett meg, és a hitel nagyobb részét végül Orbán használta a MOL áron felüli megvásárlására. Aztán, a Fideszes letelepedési kötvénnyel konkrétan bűnözőket sikerült betelepíteni az országba, és elég sok migráns telepedett le rajtuk kívül is. Csak ezt ugye nem hangoztatja a köztévé. Aztán: annak idején, a 2008-as válság csúcsán alig érte el a 300 Ft-ot, a Fidesz viszont konjuktúra idején folyamatosan rontotta a fizetőeszközünket. Egyszeri hatásokkal (ismételt rezsicsökkentés, kedvező olajárak, szelektív áfacsökkentés, stb) sikerült elfednie az inflációt, de ha visszanézed az adatsorokat, akkor valójában nem változott, sőt. A forint rontásával ugyan sikerült olyan hatást elérni, mintha nőne a GDP és csökkenne az államadósság, de valójában a reál GDP nem változott érdemben, az államadósság pedig GDP arányosan nagyjából stagnál, nominálisan pedig 35'000 milliárd forinttal nőtt. Oké, azt megadom, hogy legalább a devizaadósság mértéke kisebb, bár ezt árnyalja a kínai és az orosz gigahitel (Fudan egyetem, Belgrád-Budapest vasútvonal és Paks 2) és a MANYUP vagyon felélése. Plusz, időzített bombának ott a nyugdíjrendszer is, ami irdatlan pénzeket emészt fel többek között az egészségügyre fordítható források rovására.
2022. nov. 22. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!