Miért készül ilyen sok meleg témájú karácsonyi mesekönyv, ha nincs is LMBTQ propaganda?
Attól hogy léteznek könyvek amiben léteznek melegek az nem propaganda
Ha valaki olvastatja veled és bottal üt hogy legyel meleg na az a propaganda
Azoknak készül akik szeretnék elfogadásra nevelni a gyerekeiket
Azoknak készül akik arra nevelik a gyerekeiket hogy ne bántsák a másikat úgy mint te csak mert másnak született
Azoknak akiknek a gyerekei ha rájönnek hogy mások nem az öngyilkosság lesz az első gondolata mint nekem anno
Halvány lila gozod nincs arról mit jelent melegnek lenni de minden kerdesed miatt úgy erzem hogy kb megtiltanad nekünk hogy létezzünk
És a legszomorúbb hogy sose fogod tudni feldolgozni ésszel hogy te vagy káros igazán a tarsadalomra,nem mi
Van, aki szereti az ilyen sztorikat, ennyi.
Nekem pl. érthetetlen, miért van ennyi Fűrész-jellegű kínzós-trancsírozós film, néha nem tudom elhinni, hogy erre valaki tényleg kíváncsi, pedig látod, arra is van igény.
Ilyen a világ.
Ezek mitől mesekönyvek? A cikk sem ír ilyet, hanem hogy romantikus történetek. Hogy miért készül ennyi? Mert van rá igény. Ez ennyire egyszerű.
De nem kötelező megvásárolni őket. Ha téged nem érdekel a téma, akkor vegyél olyat ami heterókról szól. Bár mivel naponta több kérdést is kiírsz melegekről és transzokról, így nyilván téged nagyon-nagyon érdekel ez a téma. El kéne fogadnod önmagad és a vágyaidat, sokkal kevésbé lennél frusztrált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!