Az árstopos nyögdíjasok miért hiszik hogy bárki is jókedvéből árulja az árstopos termékeket, ha árulja?
Figyelt kérdés
Például egy magánkúton szerintük unalmukban van ott a kutas? Vagy majd megél a semmiből? Vagy annak idején ők netán ingyen dolgoztak hogy most is elvárják?2022. nov. 21. 14:01
1/14 anonim válasza:
Mind tönkre is ment, nem igaz??
Nem kaptak segítséget az államtól, ugyebár???
Rég bezárt az összes....ja nem!
2/14 anonim válasza:
Szerintem nem hiszik, azt gondolhatják hogy azért árulják mert sokan vesznek belőle és ha már abból vásárolnak vesznek mást is legtöbbször. 😉
3/14 A kérdező kommentje:
#1 Legelőször ez volt a kormány álláspontja, hogy kvázi törvénybe foglalták hogy kinek kell ott rohadnia.
2022. nov. 21. 14:06
4/14 anonim válasza:
A legnagyobb baj az hogy sokan gazdasági analfabéták. Azt hiszik ha valaki valamit nem ingyen ad azon már keres.
5/14 anonim válasza:
Szerintem ők pont, hogy tisztában vannak vele.
6/14 anonim válasza:
Nem értem a kérdést, azt várod, hogy a nyugdíjas a legdrágább üzemanyagot tankolja? Vagy mégis mit?
7/14 anonim válasza:
"Az árstopos nyögdíjasok miért hiszik hogy bárki is jókedvéből árulja az árstopos termékeket, ha árulja?"
Miből gondolod hogy ezt hiszik?
8/14 anonim válasza:
#7 Múltkor nyilatkozta a TV-ben az egyik nagyokos, hogy ő nem hiszi el, hogy hiány lesz a tojásból, mert nem varrják be a tyúkok fenekét. Na ennyire érti az átlagmagyar az alapvető közgazdaságtani összefüggéseket.
9/14 A kérdező kommentje:
#7 Csupán abból, hogy ha valamilyen árstopos dologból hiány lesz az üzletben akkor megy a "gonosz eladó" hisztéria.
2022. nov. 21. 19:50
10/14 anonim válasza:
8: És valóban. Még mindig lehet kapni tojást. A hisztik eddig mind kamunak bizonyultak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!