Szerintetek mik voltak az ellenzék legfőbb hibái az április választások során?
Első mindenképpen az lenne hogy Gyurcsány személye mint olyan megszűnjön és létre jöhessen egy olyan ellenzék, aki még magjában sem köthető hozzá. Sajnos vagy nem sajnos a neve önmagában kellő támadási felületet ad.
Másik nagy probléma szerintem, hogy az Orbán-Putyin haverságot sokkal jobban ki kellett volna aknázni. Mint ahogy a Fidesz nem riadt vissza, azonnal ráhúzta az ellenzékre hogy háborúzni akarnak, és innentől mindenki bekajálta, hogy te itt már nem is Fidesz-Ellenzék szavazatot adsz le, hanem vagy a Fideszre szavazol, vagy a háborúra.
Összességében amúgy nem hiszem, hogy bárki tudna érdemben bármit tenni a Fidesz gépezete ellen.
Gyakorlatilag ott vagyunk, hogy van egy olyan Forma 1-es csapatunk a Fidesz személyében aki egy "nagy csapat" mint mondjuk a Mercedes, Redbull. Annyi különbséggel, hogy egyben ők az FIA is, ők írják a saját szabályaikat.
A másik oldalon meg ott van egy kis csapat mint a Williams. Egyszerűen nem ugyanabból a zsebből dolgoznak.
A Fidesz nagyságrendekkel nagyobb felületen el tudja érni az embereket, nagyságrendekkel több erőforrás az adófizetők zsebe.
Ráadásul hiába mond bárki jó dolgokat, amikor a Fidesz szavazóbázisához már csak a Fidesz média által összevágott hamis tartalom jutott el.
De itt nem a Fidesz szavazóbázisában kell keresni a problémát, hanem az ellenzékében. Ők veszítette 1 millió szavazót. Pedig ők aztán immunisak a Fidesz propagandára.
Azért próbáld meg. Tudod mit, ne is nekem magyarázd akkor, ha szerinted én nem fognám fel.
Biztosan más is kíváncsi az okára, hogy miért vesztett az Összefogás 1 millió szavazót.
Az Orbán-Putyin haverság Gyurcsány miatt felejtős, hisz ő vetett rá szerelmes pillantásokat.
15-ös, ebben teljesen igazad van. Én is azt gondoltam, neki van a legtöbb esélye legyőzni Orbánt. Nem Gyurcsány családtagja, keresztény, nagycsaládos ember, a vidéki Magyarországon él, szóval a legjobb, akit indíthatnak Orbán ellen. El se tudtam volna képzelni róla, hogy ilyen hatökör. Óriási volt a csalódásom!
Megj.:
Aki a 8-as és 10-es válaszomat lepontozta, azon csak röhögök, hogy a tényeket pontozta le. Gyakoris színvonal! :-)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!