Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mik voltak az...

Szerintetek mik voltak az ellenzék legfőbb hibái az április választások során?

Figyelt kérdés

2022. nov. 20. 22:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Hogy léteznek.
2022. nov. 20. 23:37
 12/20 anonim ***** válasza:
94%

Első mindenképpen az lenne hogy Gyurcsány személye mint olyan megszűnjön és létre jöhessen egy olyan ellenzék, aki még magjában sem köthető hozzá. Sajnos vagy nem sajnos a neve önmagában kellő támadási felületet ad.

Másik nagy probléma szerintem, hogy az Orbán-Putyin haverságot sokkal jobban ki kellett volna aknázni. Mint ahogy a Fidesz nem riadt vissza, azonnal ráhúzta az ellenzékre hogy háborúzni akarnak, és innentől mindenki bekajálta, hogy te itt már nem is Fidesz-Ellenzék szavazatot adsz le, hanem vagy a Fideszre szavazol, vagy a háborúra.

2022. nov. 20. 23:55
 13/20 anonim ***** válasza:
75%

Összességében amúgy nem hiszem, hogy bárki tudna érdemben bármit tenni a Fidesz gépezete ellen.

Gyakorlatilag ott vagyunk, hogy van egy olyan Forma 1-es csapatunk a Fidesz személyében aki egy "nagy csapat" mint mondjuk a Mercedes, Redbull. Annyi különbséggel, hogy egyben ők az FIA is, ők írják a saját szabályaikat.

A másik oldalon meg ott van egy kis csapat mint a Williams. Egyszerűen nem ugyanabból a zsebből dolgoznak.

A Fidesz nagyságrendekkel nagyobb felületen el tudja érni az embereket, nagyságrendekkel több erőforrás az adófizetők zsebe.

Ráadásul hiába mond bárki jó dolgokat, amikor a Fidesz szavazóbázisához már csak a Fidesz média által összevágott hamis tartalom jutott el.

2022. nov. 21. 00:02
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
Na meg miről beszélünk, amikor egy egységnyi szavazó úgy gondolkozik, hogy az a baj, hogy létezik ellenzék és hangosan tapsolna egy nyílt diktatúrához is.
2022. nov. 21. 00:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
#4 Amúgy nem azért, de ő nyerte az előválasztást. Erről nem a politikusok tehetnek, hanem a választók. Mit kellett volna csinálni, leváltani, hogy jaj bocs mégse ő legyen már, kedves választók?
2022. nov. 21. 00:20
 16/20 anonim ***** válasza:
69%

De itt nem a Fidesz szavazóbázisában kell keresni a problémát, hanem az ellenzékében. Ők veszítette 1 millió szavazót. Pedig ők aztán immunisak a Fidesz propagandára.

2022. nov. 21. 00:37
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
#16 Az a baj, hogy a hozzád hasonló egyszerű embernek hiába magyaráznám...
2022. nov. 21. 00:41
 18/20 anonim ***** válasza:
86%

Azért próbáld meg. Tudod mit, ne is nekem magyarázd akkor, ha szerinted én nem fognám fel.

Biztosan más is kíváncsi az okára, hogy miért vesztett az Összefogás 1 millió szavazót.

2022. nov. 21. 00:48
 19/20 anonim ***** válasza:

Az Orbán-Putyin haverság Gyurcsány miatt felejtős, hisz ő vetett rá szerelmes pillantásokat.

2022. nov. 21. 00:53
 20/20 anonim ***** válasza:

15-ös, ebben teljesen igazad van. Én is azt gondoltam, neki van a legtöbb esélye legyőzni Orbánt. Nem Gyurcsány családtagja, keresztény, nagycsaládos ember, a vidéki Magyarországon él, szóval a legjobb, akit indíthatnak Orbán ellen. El se tudtam volna képzelni róla, hogy ilyen hatökör. Óriási volt a csalódásom!

Megj.:

Aki a 8-as és 10-es válaszomat lepontozta, azon csak röhögök, hogy a tényeket pontozta le. Gyakoris színvonal! :-)))))))

2022. nov. 21. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!