Röhögjek vagy sírjak a párt szimpatizánsokon? Nem tudom eldönteni.
Embereket nagyon könnyű manipulálni.
Az egyiket könnyebben a másikat sehogy. Én a másik vagyok.
Attól, hogy valaki röhög a pártszimpatizánsokon, nem jelenti azt, hogy nincs kialakult véleménye/nem megy el szavazni.
Nézzünk teljesen egyértelmű szituációkat.
Pl. öszödi beszéd. Gyurcsány beismerte, hogy hazudott, átvert mindenkit és csalt. MSZP fanboy reakció: "de Orsós is mondhatta volna, micsoda szemét áruló aki kiszivárogtatta a beszédet". Már rögtön az árulót keresik, nem törődnek a beszéd tartalmával.
Kubatov-lista. Hangfelvétel van arról, hogy a Fidesz adatbázisokban gyűjti, hogy ki-kire szavaz. Fidesz fanboy: "mindenkinek van ilyen adatbázisa, teljesen törvényes". Bizonyára akkor is ezt írnák, ha az MSZP-ről derült volna ki hasonló.
Király András ügy. A szóvivő melegekkel pózol, ittas, be van szívva, sok-sok képen. Jobbik fanboy: "mindenki volt fiatal". Hirtelen elfogadhatóvá válik minden amit csinál K.A., noha az a párt minden elvével tökéletesen ütközik.
Ezeken hagy röhögjek már.
U.i: említhetném az LMP fanboyt is, de minek, elég szétnézni itt a GYK-n. Van aki nap, mint nap szórakoztat bennünket USÁ-s hasonlataival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!