Fiataloktól kérdem, tényleg szorongtok a klímaváltozás miatt?
Ez szerint a cikk szerint 10/9 magyar fiatal szorong emiatt. Mondjuk én nem úgy vettem észre, szavazzatok kérlek, de lehetőleg a FIATALOK szavazzanak. :) Várom a kommenteket is.

31! Oké, és ennek mi köze ahhoz, amit írtam?
Amikor csökkenő károsanyagkibocsátásról beszélünk értsd. pl. CO2 akkor valahogy nem érint meg a maszkba beszorult rák látványa, remélem érted, ugye?
Mondjuk ha itt tartunk a turizmus kb. egy éves leállásának hatására sokkal kevesebb műanyag került ki a világ óceánjaiba is, szóval elég mókás, hogy valaki amiatt sír, mert pár maszk eldobása kellemetlenséget okoz, csak ugye a nagyságrendek...

Amúgy annyit hozzátennék, hogy a klímaváltozás a környezetszennyezés egyik hozadéka. Ami engem legalább ennyire zavar:
-Télen lassan semmilyen családi házas környéken nem lehet értelmesen sétálni, mert minden szart elégetnek és instant tüdőrákot kapok
-Budapest belvárosában egész évben csapnivaló a levegő.
-Az erdők, tavak, óceánok tele vannak szeméttel
És még sorolhatnám.

#27 igen a kocsi gyártás nagyon környezetszennyező, és egyre környezetszennyezőbb, köszönhetően a sötétzöldek "kibocsátáscsökkentő" baromságainak.
Üdítőket azért hozom ide, mert műanyag flakon (meg maga az üdítő is amúgy) a cocacola legnagyobb műanyagfelhasználó, gyártó a világon, + még szellemi síkon is rombol a greenwashing-al, PC marhaságokkal.

34! Na mesélj valamit a "sötétzöldek" kényszerítik rá a gazdag polgárt, hogy a városi sedan helyett SUV-t vegyen, vagy mi van?
Már csak ugye egyik kb. 1 tonna (sincs némelyik), a másik meg 1.7-től 2.5-ig is terjedhet, mint egy kisebb tank. Értelemszerűen kétszer akkora tömeg sokkal nagyobb fogyasztással is jár. Nem is szólva arról, hogy a legyártáshoz is sokkal több anyag kell, ami még több károsanyag kibocsátás, ezért nevetséges példa egy kb. 150 grammos okostelón pattogni, aminek se a legyártása se az üzemeltetése és környezeti terhelése nincs egy súlyban nem, hogy egy kocsival, de még egy elektromos rollerével sem.
Ha az üdítővel baj van, akkor jöhet az ásványvíztől kezdve a csokis papíron át sok minden. A megoldás itt is, mint a kocsiknál az lenne, hogy szarrá kéne adóztatni a kedves gyártót, meg a felhasználót. Csak ugye, akkor menne a sivalkodás, hogy a "sötétzöldek milyen hülyék"! ismerős?

Aki aggódik a klímaváltozás miatt, az ne a Greenwarra és egyéb sötétzöld hülyékre hallgasson, hanem kezdetnek bojkottálja a 10 legnagyobb műanyagszennyező termékeit!

#35 a sötétzöldek kényszerítik ki, hogy a normál autó is egyre nehezebb, egyre bonyolultabb, egyre több a hibalehetőség, egyre több ritka anyag kell bele köszönhetően az E<szám> kibocsátási baromságoknak, és ezeknek köszönhetően tűntek el a kisautók is.
SUV-ra a marketing kényszeríti a birkákat, meg az, hogy nincsenek rájuk büntető adók.
A sötétzöldek kényszerítik ki az atomerőmű zárásokat is, ami a legtisztább energiaforrás jelenleg.
A sötétzöldeknél kártékonyabb környezetszennyező nem nagyon van a világon.

#37 dehogy nem járnak, nagyon is járnak! És az EU-ban való lobbizással kényszerítik ki az Eszámos "kibocsátáscsökkentő" baromságokat, és hasonló módon záratják be az atomerőműveket is.
Az embereknek pedig kell autó, és kész.

"Az embereknek pedig kell autó, és kész."
Akkor nem tudom, én hogy tudok nélküle élni.
Persze, kell autó, de nem annyi, amennyi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!