A DK egy rögeszmés, szektás, demagóg, sunyi párt. Mindig bebizonyitották, mióta vannak. A tetvezésről, O1G-zésről, vabillára hányásról is leszokhatna egyébként a kedves DK-s kommentelő, mert nagyon proli.
Én nem szeretem a DK-t, de még soha életemben nem gyurcsótányoztam.
2022. nov. 18. 18:49
22/38 anonim válasza:
vasvillára
2022. nov. 18. 18:50
23/38 DK-s válasza:
#21-nek:
Én soha nem emlegettem vasvillát.
Én a lámpavasat favorizálom, lehetőleg saját kézzel!
Nem véres, de ugyanúgy célravezető.
2022. nov. 18. 18:53
24/38 anonim válasza:
A DK-s kommentelő egyébként más irta más kérdésekhez, hogy politkus, a Dk szineiben. Kemény, hogy ilyen a kommunikációja (O1G, vasvillára hányom Orbánt, tetű).
2022. nov. 18. 18:54
25/38 anonim válasza:
Pont ezekkel bizonyitod be egyébként, hogy a DK egy sunyi, rögeszmés, demagóg párt.
2022. nov. 18. 18:54
26/38 DK-s válasza:
Ismét #21-nek:
Az pedig hogy szerinted proli a stílusom, hidegen hagy.
1.) proli vagyok
2.) Nem érdekel SENKINEK a véleménye. Meghallgatom, és ennyi. Nekem nem kell a "számba köpni", hogy "nyálam" legyen!
2022. nov. 18. 18:56
27/38 DK-s válasza:
#24-nek:
És megint indul a hazugság alapú uszítás, igaz? Jólesik?
Ennél nagyobb boldogságod SOHA ne legyen az életben! XD
Nem vagyok politikus, csak párttag.
2022. nov. 18. 18:58
28/38 anonim válasza:
Bocs, akkor párttag vagy. És csodálkoztok ezzel a kommunikációval, hogy nincs nagy tábora a DK-nak ?
2022. nov. 18. 19:00
29/38 anonim válasza:
#28 Jaj, hagyjuk már ezt az álszent dumát! Olvassatáok már el a fideszesek hogyan kommunikálnak. "Boldog karácsonyt!" "Mocskos libsik" "A kommunisták mind elmennek szavazni!" Báyer Zsótika, meg az egész csürhéje, mandiner kommentekkel bezárólag. A nép erre a stílusra vevő, ha ez lenne a baj, akkor sem a DK-nak, sem a Fidesznek nem lennének szavazói. Ellenben ma már kb. csak nekik vannak. Akkor mégis miről beszélünk? Ostoba, proli társadalom a magyar, ez az igazság.
2022. nov. 18. 19:03
30/38 DK-s válasza:
#28-nak:
Honnan veszed, hogy nincs nagy táborunk? A közvélemény-kutatók találgatásaiból?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!