A kormánypártok szavazói vajon rátámadnak a tüntető diákokra és pedagógusokra?
Megtámadták a 24.hu újságíróját | 24.hu - YouTube
"Ha egy tüntető okoskodik, egy járókelő miért ne tehetné? Ez nem rátámadás."
Ebben igazad van, de ha összeszámolnánk hány fideszes kötött már bele FIZIKAILAG egy ellenzékibe, és hány ilyen történt fordítva, akkor eléggé egyértelműen azt kapnánk, hogy a fideszesek erőszakoskodnak.
Eélég fura kérdés. Az idős nő egy szóval nem mnodta, h FIdeszes, őt az zavarta, h a szülei is itt éltek és nem tetszik neki, h nem adták meg a tiszteletet az ellentüntetők a rendezvénynek. Meg gondolom, a proli , szakadt öltözetük nem keltett benne szimpátiát-
Aztán az is vicces, h Ligetvédőnek aposztrofálja a videós a másik bandát, akik inkább hajléktalanoknak néztek ki .
A Ligetvédőkkel én sokszor nem értettem egyet egyébknét sem.
Az időseket meg zavarja, ha a pofájukba nyom valaki egy kamerát, aztán azt se tudja, hova fogják feltenni az arcát . Én se szeretném, h a képembe nyomjanak egy kamerát akármilyen rendezvényen is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!