Mikor vonulnak ki a multik Magyarországról?
Hát nagyon remélem, hogy nem vonulnak ki, különben felkopik az állam. Vagy mehetek utánuk külföldre...
Meg megnéznék egy átlag fizetésről szóló statisztikát, ha nem lesznek itt a multik amik erősen fölfelé húzzák...:D
"Teljesen egyértelmű, hogy a kormányunk célja az, hogy csak magyar boltok legyenek az országban."
Tévedés, a kormányunk célja az h csak a haverok, sógor, koma, vej kezében lévő boltok legyenek.
Ha már nem lesz hasznuk, az itteni tevékenységükön.
Amúgy, csak a margóra jegyzem meg, hosszú éveket dolgoztam multinál, akkor utáltam, most egy kisebb cégnél dolgozok. Ég és föld a kettő, a multi sokkal jobb volt, bár roszabbul fizetett, most már tudom, hogy pl mi az, hogy vállalati kultúra.
"Teljesen egyértelmű, hogy a kormányunk célja az, hogy csak magyar boltok legyenek az országban."
Teljesen egyértelmű, hogy ennek épp az ellenkezője igaz. A Fidesz sokat tett azért, hogy a multik célországnak tekintsék Magyarországot. Csak nézd meg, milyen sok multi telepedett le ide 2010 óta, és közülük is milyen sok kapott stratégiailag kiemelt jelentőségű minősítést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!