Miért migránsozik a Fidesz, mikor nincs is migráns probléma?
2022. nov. 17. 14:59
1/9 anonim válasza:
Nincs migráns probléma??
Jártál te mostanában a Vajdaságban, vagy a déli ( szerb) határszakaszon??
Nem hiszem...
2/9 anonim válasza:
Nyugaton sincs migráns probléma, Bécsben (ami egy igen jóléti világváros) ott is a lakosság kb 90%-a teljesen fehér, a maradék 10% is főleg török és azok is dolgoznak, azokkal sincs semmi baj, majdnem mindegyik tud németül.
A migráns problémát a Fidesz találta ki, a lakosság megvezetésére mint kamu problémát.
3/9 A kérdező kommentje:
Nézd meg a videót is!
2022. nov. 17. 15:06
4/9 anonim válasza:
Kérdező, és 2# ti meg elemezzétek a cikkben lévő adatokat, amely uniós (!!!).
Nem magyar jobboldal által készített kimutatás.... aztán jó elgondolkodást...
5/9 anonim válasza:
Bocsánat a link lemaradt;
6/9 anonim válasza:
Ehe, mszp is jól nyomta anno, nincsenek is migránsok, na jó vannak, de nem erre jönnek, oké, erre jönnek, de nem probléma, vagyis lehet hogy probléma, de úgyse ide jönnek, tovább kell őket engedni, miért engedték tovább őket ha itt kellett volna őket elbírálni?!!! Patásorbán!
7/9 anonim válasza:
Most nem az volt az évtized poénja, amikor Gyurcsány átment a szerb oldalra szolidarítani, aztán nem tudott visszajönni mert nem vitt magával iratokat? :D
8/9 anonim válasza:
7# Fletó, ha kell " én is cigány vagyok", ha kell " én is migráns vagyok" táblát akaszt magára.... egyszer látnám már hogy " én is megalomán alkesz vagyok" táblával a nyakában menne a parlamentbe🤣🤣🤣
9/9 anonim válasza:
Nem léteznek migránsok, csak Orbán találja ki őket, hogy megvezesse a magyar népet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!