Várható hogy lengyel rakétacsapás miatt, a ballibek most visszavesznek az ukránoknak való csicskulásból?
Ne nekem ugass, nem én írtam ki a moszkovita propaganda kérdést.
Ukrajna senkit nem provokált.
"ja végül is 2014 óta basztatta az orosz kissebséget meg mindenbe keresztbe tett az oroszoknak ha ez nem provokálás akkor nem tudom mi a fåszom az"
Mármint miután az orszok elkezdték lázítani az embereket és több helyen felkelés tört ki az oroszok miatt?
Ja, tényleg nem válaszként hozták ezeket az ukránok és ők kezdték.
Most komolyan, miért hazudsz? 2014-ben leváltották az orosz bábkormányt, amiután az ukránok egyébként próbálkoztak fenntartani a jó orosz viszonyt, viszont az oroszok nem akarták, mivel nekik gyarmat kellett.
Ebbe nem álltak bele az ukránok és ekkor kezdték provokálni, lázítani a lakosságot az oroszok.
Erre reagáltak az ukránok pl. a nyelvtörvénnyel, ami egyébként nem 2014-es. 2014-ben lószart nem tettek provokációként az ukránok, csak léteztek, mint független állam.
A magyarok törvények szerint, sőt, egyébként igen, a legtöbb országban az önvédelem az törvényes.
Vagyis ha megütsz engem, akkor igen, visszaüthetek a törvények szerint.
Mellesleg vannak országok, ahol ha besétál valaki a birtokodra, akkor cafatokra lőheted törvényesen, pl. Amerikában.
Tehát nem jó dolog, hogy megvédheted magad.
Vagyis ha elkezdenéd szétverni a fejed, akkor te nem, hogy nem is védekeznél, de még büntetnéd is azt, aki védekezne. :DDD
"🤡🤡"
Gondolom ez az önarcképed vagy esetleg aláírásod, mivel ilyen kijelentések után a részedről, passzolnak hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!