A lengyelországi incidens után elképzelhető, hogy Magyarországon is bekövetkezik egy oroszellenes fordulat?
Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 00:24
11/25 anonim válasza:
Micsoda szerencse hogy itt vagy te megvilágosult bölcs köztünk!
12/25 anonim válasza:
10 legalább van hol levezetni a feszkót
14/25 anonim válasza:
Jelenleg úgy néz ki, hogy az amerikai (!) álláspont is az, hogy ukrán rakéta volt. Nem szándékosan persze, egy orosz rakétát akartak lelőni vele, csak eltévedt. Az hogy szovjet gyártmány volt meg nem sokat jelent egy volt szovjet tagállam és Oroszország háborújában.
15/25 anonim válasza:
Én hozzászólásokból olvasom, hogy több fideszes álhírnek tartja, hogy az orosz testvéreink tették, meg több fideszes támogatja NATO országok megtámadását, hogy sivalkodjon brüsszel ahogy ők mondják.
16/25 anonim válasza:
Azt látom kb. hogy pusztuljon az EU és a NATO, amerika és az egész világ mert nekünk magyaroknak most rossz.
17/25 anonim válasza:
Egy ukránok által kilőtt légvédelmi rakéta miatt, ami megölt 2 lengyel polgárt? Érdekes következtetés lenne.
18/25 anonim válasza:
Amúgy simán el tudom képzelni, hogy tényleg egy orosz rakéta volt, de az amerikaiak ennek ellenére beleállnak majd az orosz propagandába, hogy ukránok lőtték ki, mert a legutolsó dolog amit akarnak, hogy Lengyelország az 5. cikkre hivatkozzon, mert akkor kiderül, hogy az egész NATO egy nagy blöff, és eszük ágában sincs háborúba menni két halott lengyelért. :))
19/25 anonim válasza:
Véletlen és szándékosság között nagy a különbség, bárki lötte is ki.
Fontosabb viszont, hogy két ember halála nem ok arra hogy további milliókat küldjünk a halálba és nyomorba.
20/25 anonim válasza:
6os az Egyes válaszomban leírtam este, hogy még tartanak a vizsgálatok, senki nem állította hogy megalapították, azt vázoltam fel, hogy valaki szerint ha orosz rakéta lesz a vizsgálat eredménye akkor nyugati propaganda, ha ukrán rakéta, akkor mocskos ukránok megtámadták a lengyeleket, illetve ott van a plussz álhír amiben mindenféle megállapítás nélkül már azt könyvelték el hogy ukrán rakéta és mocskos ukránok. Leírtam hogy eddig én milyen kommenteket olvastam az alatt a néhány óra alatt,és ez alapján reagáltam és írtam le a két választ. Az hogy te nem tudsz mondatot értelmezni, és direkt érezhetően kötekedni próbálsz a te szegénységi bizonyítványod :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!