Orbán soron kívül összehívta a Védelmi Tanácsot a lengyel támadás miatt. Mennyire komoly most a helyzet?
Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 20:41
11/22 anonim válasza:
Amondó vagyok kezdjük falhoz állítani az oroszpártiakat, hogy csökkentsük majd a háborús kémkedés és szabotálás esélyét....
12/22 anonim válasza:
A moszkvai orosz majmokra is kéne már pár rakétát lőni, hagy érezzék ők is milyen is az...:)
13/22 anonim válasza:
#12 Lehet hogy az ukránok kapnak valami komolyabb rakétát a nagy testvértől, ami talán Moszkváig is elér.
14/22 anonim válasza:
Szerintem nem komoly. Két szarságos rakéta eltévedt, ruszkik célozni sem tudnak, van ilyen.
15/22 anonim válasza:
#14 Ja, csak te mit szólnál ha a te házadat találnák el? Mert hát "csak eltévedt".
16/22 anonim válasza:
A helyzet rettentően komoly,el fog fogyni az összes pogácsa és szendvics amiknek nagyon felment az áruk.
17/22 anonim válasza:
15-ös, volt már ilyen Barcson pl. 90-es évek elején, délszláv háború idején, mi sem üzentünk hadat (mármint Magyarország).
18/22 anonim válasza:
15-ös, nem ez volt a kérdés, hogy mit szólnék, hanem hogy simán lehetett véletlen. (Én kérek elnézést, hogy Nyugat-Dunántúlon élek).
19/22 anonim válasza:
17-es, a szétlopott, szétprivatizált vergődő Magyarország hülye lett volna hadat üzenni az állig felfegyverzett "jugóknak". különben is a "magyar" politikusok a tőkefelhalmozással voltak elfoglalva.
20/22 anonim válasza:
Nem elsz ebből semmi, pár nap aztán már nem si fognak róla beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!