Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Népszámlálás, mi ez az orbitál...

Népszámlálás, mi ez az orbitális baromság?

Figyelt kérdés

Párommal reggeltől(8:00+1 óra út, tehát 7:00-tól) estig(17:00+1 óra út, tehát 18:00-ig, ha nem túlórázunk) dolgozunk hogy élni tudjunk valamiből, erre most random jött egy levél, hogy "már harmadjára próbáltak minket keresni a népszámlálás miatt és hogy ez kötelező és ha nem teszünk neki eleget akkor 200ezer bírság", mi a f*sz? Azért dolgozunk hogy élni tudjunk, erre pár tetűláda adat miatt már veri az állam a f*szát? Online miért nem lehet megcsinálni ezt? Miért csak így személyesen, vagy persze ügyfélfogadási időben 8 és 5 között, amikor DOLGOZUNK?

Ezt főleg úgy, hogy van egy kamera az ajtónknál és eddig a büdös életbe nem jött még csak az ajtónk közelébe se senki, hogy népszámlálósdit játsszon, erre látom a felvételen, hogy ma 11:03-kor valami hapsi odasétál az ajtóhoz és a kilincsre teszi a papírt majd elsétál? Ez volt az ő nagy harmadik próbálkozása?

Mibe kell még belevernem, hogy végre nyugton hagyjanak minket ebben a tetűláda országnak nevezett fostalicskában?

2022. nov. 14. 16:43
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
95%

#9 Azt írta, hogy 7-től 18-ig nem ért rá, ezért a kormányablak, stb. se játszik.

Most már szívás, én ebben az esetben az online megoldást választottam volna, és gov-on kértem volna új kódot.

2022. nov. 14. 17:04
 12/65 Dongaben ***** válasza:
96%
Ügyfélkapun keresztül kértem kódot, mert nekem sem esett be a postaládába. 1 perc múlva megjött, és kitöltöttem online. Bocs, hogy ezt írom, de ezt te is megtehetted volna a postás várakozás helyett.
2022. nov. 14. 17:08
 13/65 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező

Több heted lett volna arra, hogy online kitöltsd a népszavazási ívet - akkor amikor akarod és van rá 20 perced. Ezt nyomta a média hónapokon keresztül, kaptál róla értesítőt is a postaládádba.

Most azon vagy kiakadva hogy amit TE nem csináltál meg a magad időbeosztásához szabadon igazítva amikor lehetett volna, azt miért is kell egy törvény szerint kötelező népszámlálásnál megcsinálnod úgy ahogy neked már nem kényelmes.

Ne próbáld beadni, hogy nem tudtál a népszámlálásról mert ez megy szeptember óta mindenhol. TE mulasztottad el megcsinálni amíg lehetett online, most kénytelen vagy megoldani munkaidőben.

Tényleg kötelező megoldanod, mert büntetést szabnak ki ha nem teszed meg.

2022. nov. 14. 17:09
 14/65 anonim ***** válasza:
98%

Az én fenyegető cetlimen volt telószám.

Felhívtam egy kedves csaj volt.

Kerdeztem hogy telefonba is tud e működni, mire mondta hogy persze.

mondtam hogy csak kötelező kérdésekre válaszolok és kb 6 perc meg is volt.

2022. nov. 14. 17:09
 15/65 anonim ***** válasza:
20%
Szerinted fityiszék tisztában vannak vele, hogy az átlag ember nappal dolgozik és még egy cseléd sincs a háznál aki a biztossal smúzoljon?
2022. nov. 14. 17:23
 16/65 anonim ***** válasza:
84%

Kifogáshegyek...

Úgy van ahogy többen is írják. Ügyfélkapunk két mp. alatt jött új kód.

2022. nov. 14. 17:26
 17/65 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, én azt nem értem, hogy jelenleg miért nem lehet online kitölteni.
2022. nov. 14. 17:35
 18/65 anonim ***** válasza:
97%
Nekem se jött kód, ügyfélkapun pár perc alatt megvolt. Aki akar, tud, aki nem akar, annak maradnak a kifogások...
2022. nov. 14. 17:38
 19/65 anonim ***** válasza:
72%

Mert ez volt a határidő. Lezárták az online adatgyűjtést.

Olyan, mint a bolti nyitvatartás. Nem mehetsz be 7 után 5 perccel, ha 7-ig van nyitva az ABC.

2022. nov. 14. 17:38
 20/65 anonim ***** válasza:
97%
Érdekes, több millió embernek ez nem okozott problémát. Nekem valahogy fuvarozás közben sikerült megoldanom, pedig nem loholtak a kamion után a számlálóbiztosok. Itt egyedül ti vagytok balf@szok.
2022. nov. 14. 17:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!