Mi a véleményetek Gajdics Ottóról?
#1: Akárcsak Havas Henrik, vagy Homonnay Gergely. Csak Gajdics nem épült le szellemileg, mint Havas; nem molesztál nőket, mint Havas; nem rúgta ki a saját főnöke, mint Havast; nem akarja a politikai ellenfeleit Coviddal megfertőzni, mint Homonnay; és nem murdelt meg bedrogozva egy homárfürdőben, mint Homonnay. :)
A véleményem pedig az, hogy én sem szeretem, amikor ok nélkül elkezd üvöltözni, vagy amikor iskolás hülyegyerek szintjén gúnyolja az ellenzékieket. Műsorkészítőként, szerkesztőként jó munkát végez, de kevesebbet kellene szerepelnie és inkább a kulturáltabb Velkovics Vilmost kellene újra kamera elé ültetni.
"#1: Akárcsak Havas Henrik, vagy Homonnay Gergely. Csak Gajdics nem épült le szellemileg, mint Havas; nem molesztál nőket, mint Havas; nem rúgta ki a saját főnöke, mint Havast; nem akarja a politikai ellenfeleit Coviddal megfertőzni, mint Homonnay; és nem murdelt meg bedrogozva egy homárfürdőben, mint Homonnay. :)
A véleményem pedig az, hogy én sem szeretem, amikor ok nélkül elkezd üvöltözni, vagy amikor iskolás hülyegyerek szintjén gúnyolja az ellenzékieket. Műsorkészítőként, szerkesztőként jó munkát végez, de kevesebbet kellene szerepelnie és inkább a kulturáltabb Velkovics Vilmost kellene újra kamera elé ültetni."
Nehéz erre érdemben reagálnom, mert nem ismerem a többieket, akiket felsoroltál. Viszont a nők molesztálása alapból nem szellemi leépülés, bár nem szép dolog.
Viszont Gajdics Ondó Bayer Zsótihoz és Bencsik Andráshoz hasonlóan abból él, hogy ostoba propagandát zúdít a híveikre. A Sajtóklubot úgy mondják, hogy egy vitaműsor, pedig arról szól, hogy pár gyökér felmondja az aktuális propagandát.
AMikor Bayer Zsóti miatt visszaadták a lovagkeresztet sokan, Bencsik azt állította, hogy kommunisták akik visszaadták. Amikor tüntetnek az oktatási rendszer miatt, akkor söpredék lepte el a tanári pályát Bencsik szavai szerint.(Bár rossz tanárok éppen pont vannak is, de az másik kérdés) Amikor Pankotai Lilike csúnyán beszélt, akkor a Bayer Zsóti szerint az ilyeneket el kellene távolítani, pedig az ő teljes karrierjét átjárja a csúnya beszéd.
Félelmetesen nagy a fidesz közeli propagandisták valóságtól elrugaszkodott beszéde, és a kettős mércéje amivel a világot szemlélik, az borzalmas. Jó példa ide az is, hogy a mostani kormánymédia tipikus szövege (legalábbis pár hónapja) szerint, Németországban milyen szar az élet. Miközben Németországban százszor magasabb az életszínvonal, mint Magyarországon.
Írtam nektek pár példát, hogy miként és hogyan hazudik a fideszközeli propagandista, mint Bayer, Bencsik, Gajdics Ondó és még lehetne sorolni.
Szóval kedves utolsó, ez az igazság. A Fideszmédia undorító módon épített ki egy kamu valóságot és eteti vele a birkákat. Írtam is pár példát, hogy ne nevezzen senki hazugnak.
Az is érdekes adat, hogy a Fideszmédia így nagyságrendileg tízszer annyi sajtópert veszít el, mint az ellenzéki média. Magyarán többször mondták ki róluk, hogy hazudnak, vagy tízszer annyi esetben.
Érdekes nemde? Valamiért a Fideszmédia sokkal többet hazudik. Bár ez nem konkrétan Gajdicshoz köthető, de Gajdics Ondó is tipikus fideszes propagandista, mint a többiek. Szóval ennyit arról, hogy melyik oldal hazudik többet, a kormánypárti, vagy az ellenzéki.
Na erre mit mondasz, kedves ma 20:51 kor kommentelő illető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!