Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagyjából 1 éve vezette be a...

Nagyjából 1 éve vezette be a hatósági áras benzit a nemzeti Kormány. Sikeresnek tekinthető ez az intézkedés?

Figyelt kérdés

2022. nov. 12. 18:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Nyilván válság van de ez az oroszoknak köszönhető nagyrészt , meg persze a kormányunk is benne van.
2022. nov. 12. 19:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezen töprengek egy ideje. Voltam már. Abból alapoztam meg az életem. Úgy gondoltam, ha hazajövök megleszek kevésből is. Közel az 50-hez úgy érzem, hogy nincs már elég erő bennem, hogy újra újrakezdjem. Ezt diktálná a józan ész,az érdekem és minden. Közel 30 év munkaviszony után azt érezni, hogy döntenem kell, hogy két gyümölcs közül melyikből vehetek... Sosem hittem volna, hogy tisztességes munkával is csak ide lehet jutni. Itthon van minden és mindenki, aki miatt még érdemes fölkelni, de az az ára, hogy közben mindannyian elszegényedünk. Olyan mélyponton vagyok ettől, mint még életemben soha. Soha nem éreztem azt, hogy le kellett mondanom az életben bármiről. Igaz, nem is voltak rendkívüli igényeim, mint a dolgozó emberek többségének. De ami most van körülöttünk az felemészt. Legszívesebben lefeküdnek megdögleni, mert értelmét veszti minden napról napra egyre inkább.

2022. nov. 12. 19:12
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

És ennek tapsikol a sok birka proli mer ócsóbb nekik a benzin:)

Ennyit az iq-ról XD

2022. nov. 12. 19:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. nov. 13. 00:22
 15/15 anonim ***** válasza:
1-es: Ha a Kádári úton járnánk, akkor nem éhezne ennyi ember ma Magyarországon!!!
2022. nov. 13. 04:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!