Fideszesek, ti türknek érzitek magatokat, éreztek testvériséget Azerbajdzsánnal, Kazahsztánnal, Kirgizisztánnal, Törökországgal és Üzbegisztánnal?
Orbán kipcsak, igy a hívei is azok remélem
Na meg oroszcsicskák főleg:)
Eddig azt híresztelted, hogy Orbán cigány.
Nem vagyok fideszes, magyarnak érzem magam, itt jön a DE.Nem értem miért ne lehetne ÜZLETI kapcsolatot fenntartani bárkivel, ha az kölcsönösen előnyös és nem egymás kihasználásán alapul?
Ezzel mi a probléma?Szerintem egy egészséges világban meg kéne találni a közös hangot mindenkivel, jó lenne több lábon állni, amit más is írt már.
Ennek mi köze van ahhoz, hogy minek érzem magam?Germánnak, angolszásznak, skandinávnak sem érzem magam, mégis jelenleg szövetségben állunk.Alapvetően így butaság ez a kérdés.
Orbán nevezte magát kipcsaknak, attól ő még cigány is. Nem mindenki az aminek valja magát.
Ez az ezer színű ORbán elvtársra is nagyon igaz
Egyébként Magyarország megfigyelőként vesz részt a Türk Tanácsba.
Finnország, Hollandia, Egyesült Királyság, Japán, Oroszország, stb meg a Karibi Államok Szövetségében.És?Akkor most ők mik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!