Soros tényleg egy jó ember és nem spekuláns és társai, ezt csak a Fidesz találta aki, tényleg olyan nagy veszélyt jelent egy 90 éves ember ránk nézve?
Nem tudom jó ember e és nem is érdekel viszont nem hiszem el szavát sem a bohócoknak mivel mindig hazudoznak.Nem annyira veszélyes az a papika szerintem és mint mindig felfújnak mindent mert épp az érdekük úgy kívánja.
Mindenkit démonizálnak ha kell ha nem.Mit érdekelné ez a nyomorult ország a milliárdos papit?:)
Engem tan0ttatott a saját pénzén,. Ahogy mindiszterelnök urunkat is, a geccit is.
Tehát jóember.
Jó , rossz abszolút fogalom ilyen ember egyszerűen nincs csak a nagyon nagy szélsőségektől eltekintve pl. Sorozat gyilkos.
Igen spekuláns, mint sokan mások csak ő ért hozzá, mivel tőzsdei keretek között csinálta ezért jogilag nem támadható. Bárki spekulálhat a tőzsdén.
A Fidesznek kellett az ellenségkép és ezért démonizálta. Messze nincs akkora befolyása mint amit el akarnak hitetni.
Ő maga sem tagadja, hogy spekulációból szerezte a vagyonát. De attól még mindig 100-szor többre tartom, mint az összes hazud Fideszes politikust. Ő legalább próbált segíteni is a vagyonából, Orbánék meg csak lehúznak minden téren.
Egyébként a YouTube videók alapján már nincs olyan állapotban, hogy a háttérbe mozgassa a szálakat, 90 évesen nem is meglepő. Kellett egy ellenség, aki nem tudja megvédeni magát és erre pont jó volt. Nyilván elmondhatja ő az igazát, de az kevés emberhez jut el, a propaganda hazugságok meg az utolsó kis Borsodi faluba is eljutnak.
Fideszbirkák évtizedeken át a talpát nyalták. 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!