Mi történt, illetve mi történik a Dk rezsimentő alapjába befizetett összeggel?
Hivatalosan ugye kiosztja a Dk a rászorulók között. Mi alapján döntik el, hogy ki a rászoruló? (Gondolom rászorulóknak is jelentkezniük kellett, de erre sehol sem olvastam felhívást.)
Amióta megy ez a gyűjtés, egyetlen egy emberről sem számolt be a Dk, aki kapott volna ebből az összegből.
A pénzt egy azt hiszem szombathelyi bank bankszámlájára kellett utalni.
Hivatalosan hol,melyik hatóságnál lehet utána járni annak, hogy pontodan mi történt, illetve történik az arra a számlára befizetett adománnyal?
Szerinted melyik hatóság tud neked információt nyújtani egy politikai párt magánakciójáról? Na melyik?
Segítek: egyik sem. Ez nem a hatóságok dolga és feladatköre valamint rálátásuk sincs. Az ezzel kapcsolatos információkért a DK-hoz kell fordulnod.
Ne legyél már ilyen sötétbuta. Az állami számvevőszéknek nem dolga ellenőrizni az ilyeneket, mivel ez nem állami pénzből zajló akció.
"hogy egy párt pénzt kér a lakosságtól! A befizetett összeg sorsáról köteles elszámolást bemutatni a lakosság felé is."
Köteles elszámolni azok felé akik befizettek. Ha te nem fizettél be akkor semmi közöd hozzá hogyan és mire költik.
Hol írtam én egy szót is, Mészáros Lőrinc vagyonáról? :D
De csak kibújt a szög a zsákból, te ilyen fideszes wamzer lennél? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!