Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek komolyan azt...

Fideszesek komolyan azt gondolják, hogy a nyugaton rossz az élet? Tényleg annyira elvakultak, hogy nem veszik észre, hogy sokkal nagyobb jólét van kint, mint itthon? Vagy az origo, hirado és a többi fideszes szenny ezt nem közli?

Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 09:32
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
43%

30.

Akkor te magad miért nem mentél még el oda? Azt ne mond, hogy eddig "reménykedél", hogy majd minden jó lesz csak úgy magától, vagy a hős ellenzék szereplésében, mert akkor olyan szinten vagy naiv, hogy külföldön is ráfaragsz.

2022. nov. 12. 12:30
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Egy szóval sem mondtam, hogy nem vagyok itt!
2022. nov. 12. 12:32
 33/37 anonim ***** válasza:
43%

32.

Aha, tehát külföldről okoskodsz egy olyan országról, ahol nem is tartózkodsz, a vélemények pedig szűrve vannak, mert akik kimentek azok nyilván azonos állásponton vannak. Ennek mi értelme van?

2022. nov. 12. 12:34
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Az az értelme, hogy 1000 szállal kötődök a magyar paiachoz, ma is, a szüleim ma is otthon élnek, csakúgy, mint a családom egy része és a barátaim. Ez az értelme.
2022. nov. 12. 12:41
 35/37 anonim ***** válasza:
39%

34.

"1000 szállal kötődök a magyar paiachoz"

Akkor nem olyan rossz ez a gazdaság, ha részben - vagy teljesen - belőle élsz.

A rokonaidat, barátaidat pedig mentened kellene "innét a pokolból", nem?

2022. nov. 12. 12:43
 36/37 Worldtraveller válasza:

Itt sincs kolbászból a kerítés- jelentem Németországból. Az orszàgon belüli utazás költségei magasak, Magyarországon azért korrektebb árakkal találkozom, ha felülök például egy buszra. Nyáron a 40 fokban itt kellett megfulladni a 'gyönyörű', 'modern' buszban lêgkondi nélkül, a buszsofőrrel beszélgettem, aki elárulta, hogy a régi légkondis buszok Kazahsztánnak lettek adva...tehát Kazahsztánban nem kell megfőjenek az utasok a buszban, míg NRW-ben, Németországban igen. Na erre varjál gombot.

Más: itt a vonatok folyamatosan késnek, szó szerint minden nap van valami. Rahedli pénzért rendszeresen késik az ember, bárhová utazna, pénzvisszafizetés vagy kártérítés nincs. Mert vagy Signalstörung, vagy leesett 2 csepp eső, vagy a kedvencem: személyek a síneken. Ez olyan gyakorisággal elő fordul, hogy ezért állunk fél órát, hogy megkèrdezem magamtól, mi a franc vonzza a német embereket a sínekre amièrt rendszeresen ott kell járkálni, játszani. Én még ilyennel Magyarországon nem találkoztam. Röhej.

Ha azért tetszik neked errefelé jobban, mert van szociális háló és lehet csüngeni az állami csXcsXn, akkor elmondanám hogy azért nagy álmaid ne legyenek azzal, nyaralásokra abból nem tudsz majd menni. Nem beszélve arról, hogy ha szociális segélyből akarsz itt élni akkor megalkuvó is kell lenned, cêljaidat feladni aztán elvegetálni a segélyből. Mert nagy dobbantásokra az nem lesz elég. De hat kinek mi ugye..akinek csak annyiból áll az élet, hogy kaja legyen, meg tudja nézni a tévét aztán ott meg is áll, annak jó ez a segélyes élet biztos.

A segélyért meg fogják szabni egyébként, hogy hány m2-en élhetsz.

Szóval vannak itt ínyencségek.

Ami engem teljesen sokkolt: sok albérletben nincs konyha. Neked kell venned még azon kívül, hogy kipergetsz 2-3 havi lakbért, meg bemutatod a SCHUFA-d (Olyan mint a KSH, és fizetned kell érte). Átveheted az előző lakó konyháját is, ha felajânlja (1700€ eurótól), mert egyêbként ki szoktàk szaggatni a falbòl és viszik magukkal a konyhájukat. ESZMÉLETLEN!!

Szóval egyenlőre dióhéjban ennyit.

2022. nov. 12. 12:58
 37/37 mindentudó99 ***** válasza:
#1 Én nem gondolom hogy nyugaton rossz az élet. De cserébe elvárnám hogy a magadfajták tisztába legyenek a bevándorlás szabájaival az Eun belül. Mert latszik hogy fogalmad nincs róla. Addig pedig nem illik mast leszólni. Ha beengeded regisztrálni kell ha regisztrálod aki nem kell 8de vàgják vissza. Kinek hiányzik ez?
2022. nov. 12. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!