Miért kap a Fidesz sokkal több szavazatot vidéken, mint Budapesten?
Valamelyik nagyeszű, vidékieket pocskondiázó Bp-i magyarázza el végre, hogy is kéozeli ezt a sötét vidékiséget, tanulatlan jobbágyságot, amikor ot van pl. Pécs, Szeged, Debrecen, egyetemi városok a tudományegyetemeikkel, ezen kívül számos megyeszékhely és kisebb város szintén egyetemekkel, főiskolákkal, akkor hogy is van ez? Talán budapestiek járnak ezekbe az intézményekbe?
Vagy ezek a megmondóemberek nem látnak túl a főváros határán? Fogalmuk sincs róla, hány egyetem van vidéken? Fogalmuk sincs róla, hány képzett diplomás él vidéken?
De arról sem, hogy a képzetlen budapestiek pont annyira képzetlenek, mint a vidéki képzetlen emberek.
Tényleg érdekelne, hogy oldjátok fel ezt az ellentmondást!
25-ös, te fővárosi vagy, és intelligensnek képzeled magad? Ezzel a kommenttel??? Én a helyedben szégyellném magam.
Különben, tényleg tájékozatlanok vagytok a vidéki viszonyokat illetőleg, mert metró egyedül a fővárosban van, szóval mozgólépcső vidéken kevésbé található, max. a plázákban van (igen, van pláza vidéken is, hihetetlen, ugye?), esetleg egy-két pályaudvaron, de ott sem jellemző.
Malacot meg max. az erkélyen tarthatnék, de, azt hiszem, a szomszédok nem örülnének neki.
Halottál már az SZBK-ról Szegeden? Debreceni Tudományegyetemről? Az egyik legnépszerűbb egyetem Mo-on.
Budapesten ellenben található jó pár egyetem, főiskola büfé szakokkal. Sőt, főleg ott találhatók ezek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!