Má 13%-ot erősödött a forint a dollárhoz képest 449-ről 390Ft -ra , meddig erősödik még?
Figyelt kérdés
2022. nov. 11. 15:50
1/9 anonim 

válasza:

Kutyát nem érinti és kutyát nem érdekli, mivel forintból élünk...
2/9 anonim 

válasza:

1: és az olajat/gázt is forintért adják nekünk külföldön, igaz?
3/9 anonim 

válasza:

Ameddig a jegybank fenttartja a 18%-os kamatú overnight kötvénykonszrukcióját addig biztosan. Kérdés az, hogy ezzel milyen károkat okoznak a gaudaságban.
4/9 anonim 

válasza:

A tipikus fidesz szavazó megvillantotta éles elméjét :DDD
5/9 anonim 

válasza:

Azért ez nem csak a forint érdeme.
Érdemes egyszere vizsgálni az usd-huf, eur-huf, usd-eur árfolyamokat.
Látszik, hogy a dollár erősödött egy brutálisat az eur-hoz képest és most abból visszakorrigált.
eur-huf mai árfolyam a mélyponthoz képest 7%-os erősödést mutat.
Ennek is lehet örülni persze, hogy kicsit megnyugodott az árfolyam.
De azért elszállni se kell tőle.
6/9 anonim 

válasza:

"A tipikus fidesz szavazó megvillantotta éles elméjét :DDD"
Ez az amelyik azzal érvel, hogy bezzeg a Gyúúúúrcsány idejében fele annyi volt az átlag bér.
7/9 anonim 

válasza:

Szerintem pont, hogy nem fideszes az 1-es.
8/9 anonim 

válasza:

Azért az meg van, hogy a háború előtt én 290-ért vettem a dollárt... Még van hova erősödnie a forintnak. :D
9/9 anonim 

válasza:

A dollár most ennyit gyengült. Az euróhoz képest is ($1,04 egy euró).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!