Nem lenne jobb ötlet lengyel barátainkal jóban lenni, ahelyett, hogy ragaszkodunk az elapadó orosz gázhoz?
ők valahogy már megoldották, hogy ne függjenek az oroszoktól, nem lenne jobb a V4eket megújjitani és inkább egy európai országtól függni, akik ráadásúl a barátaink?
Tudom, én se otthon élek, a szüleim viszonnt igen és tudom, hogy egyre megterhelőbb nekik minden otthon. Viszont nekünk meg a jövőnk függ a mostnai helyzettől.
Félek, hogy ugrik az eu tagságunk valamilyen módon és ezzel az is, hogy itt tudjak munkát vállalni és a legabszúrdabb az egészben, hogy amiatt a hatalom miatt, amiért az előző generációk majd 5 évtizeden át harcoltak, küzdöttek és szerettek volna elszakadni. Most az otthoniak egy jó nagy része, meg abba a szrba vágyik vissza.
a Lengyel energiamix 41%-át szén adja. nálunk ez 6,5%.
náluk a gáz 17,6%, nálunk 34,9%.
a többi kb. ugyanaz, csak nálunk van még 16,7% atom, ami náluk nincs.
miben kéne követni őket? Európa egyik legszennyezőbb országa. ontják magukból a mocskot, de legalább nem függenek az orosz gáztól. hurrá!
12-es, egy szóval sem irtam és a kérdésben sem szerepel, hogy követni kellene a lengyeleket. Az a kérdés, hogy, ha ők el tudtak szakadni az orosz gáztól, akkor nem lenne érdemesebb velük gazdasági kapcsolatokat értsd energia kapcsolatokat kialakitani az oroszok helyett.
Nincs szó a lengyelek követéséről sem! Nem ez volt a kérdés!
a gazdasági kapcsolat azt jelenti, hogy veszel vagy eladsz valamit.
mit szeretnél venni vagy eladni a lengyelekkel kapcsolatban?
de mondok egy jobb kérdést:
miért ér véget a telexes cikkben a diagram 9 évvel ezelőtt?
de van egy még jobb:
Németország két gázvezetéket épített sz oroszokhoz. nem egyet, kettőt. nem a norvégokhoz építette, nem keresztül a kontinensen, az oroszokhoz.
nem LNG terminálokat épített, hanem gázvezetéket. az oroszokhoz. miért?
ha ezekre a kérdésekre megvan a válasz, akkor kezdjél csak el ötletelni az orosz gázfüggéssel kapcsolatban. szerintem.
3-as: "Nehogy már eldobjuk a legerősebb gazdasági és ideológiai szövetségünket ezek miatt." Isten barma!
Nagyanyádat megerőszakolták, a szabadságharcainkat leverték! ezek az oroszok!
Te hülyébb vagy mint Orbán maga, pedig az már nem semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!