Akik a fideszre szavaztak most örülnek hogy az alapvető élelmiszerekből hiány van?
Figyelt kérdés
És hogy az eu korrupció miatt már nem ad pénzt?2022. nov. 10. 18:48
11/17 mindentudó99 válasza:
Nem örülök neki de aki aki akart betárazott időben. Azért a mizéria közepén simán letett venn pl cukrot. Adtak 10-15 kilókat személyenkét. Én azért 7-8 mázsát így is megtudtam venni. Tyúk meg van itthon.
12/17 anonim válasza:
Érdekes, én mindig mindent tudok venni, amit akarok. Konkrétan miből van hiány?
13/17 anonim válasza:
A norvég alapnál már volt ez 2x és annak örültek a fideszesek.
Ugye az volt, hogy norvegia küld egy kamionnyi lóvét, de annak 1%a civil szervezeteknek menne.
A fidesz szerint meg vagy az egész az övék, vagy nem kell egy peták sem.
Igy nem jön több norvég alap.
Tapsoltak a fidesz birkák neki.
14/17 anonim válasza:
#12 Őszinteségből, a részedről.
15/17 anonim válasza:
14: Ja, hogy te boltban próbálsz őszinteséget venni? Nos, akkor nem csodálom, hogy gondjaid vannak...
16/17 anonim válasza:
Ha már hiány, akkor amit én latok a közertben este 7 körül mikor menni szoktam.
Kenyér az nincs.
Ami marad estere az ilyen 2000 ft os gluten mentes csoda.
Megyek a tojashoz....
A 110ft os rész full üres, így a szuper sárgat tudom csak venni 120/db áron.
Megyek a tésztákhoz, nezem a 300ft os tarhonyát ami már hónapok óta 850...és nincs. Üres a polc.
Abból is csak ez a gluten meg fa szom mentes fél kiló/2000ft van.
17/17 anonim válasza:
Nálunk nincs hiány semmiből. Nem is értem ezt a sok panaszkodó kérdést. Bármelyik boltba megyek a környéken, mindig van minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!