Melyik a legirritálóbb fideszes "szakértő"?
10.
Szerintem mindkét oldal szar, a gond az, hogy a mostanit arra fogják váltani, ami cseberből-vederbe eset. Nem jöhetne már valami jobb...?
Nem mindegy hogy ezek közül politológus, politikai elemző/ kutató, újságíró, vlogger.
Egy politológus nekem ne legyen elfogult. Egy újságíró már inkább lehet.
Fideszes politológia általában kimerül abban, hogy a saját oldalt isteníti, a másikat pedig szapulja, vagy ha Fidesz valamit elront akkor felhívja a figyelmet hogy a baloldal is mennyit hibázott.
Olyan elemzést még nem hallottam.
Egy Krekó Péter, Bölcskei Balázs, Lengyel László, Ágh Attila, Kéri László, László Róbert Somogyi Zoltán megforgatja rendesen az ellenzékben is a véres kardot. Bal oldal, jobb oldal nem zavarja. Ceglédi Zoltánról már ne is beszéljünk.
Fidesz oldalon Tölgyessy volt még olvasható, de több helyen is tökön szúrta magát ő is elfogultságával sajnos.
Török Gábor jó elemző jobboldalon de többször markánsabb volt hasonló ügyben a baloldallal. Persze őt Fidesz oldalon sem szeretik nagyon mert róluk is lerántja.
15.
Na, itt álljunk meg. Nógrády-t ne említsük egy lapon Bayer-el, Balóval vagy épp Bolgárúrral.
#18 a felsoroltak olyan emberek, akik nem politikusok, hanem amolyan független szakértőként előadott fideszes megmondóemberek. Varga Judit az Orbán kormány minisztere, más liga.
Amúgy nekem is rettentő tenyérbe mászó figura, a stílusa a sportolói öltözőkből ismerős, versengő, egymást alázó attitűd. Arra emlékeztet kicsit, amikor Böde Dani viccelődik, hogy a norvég pofára esett, mint a zsíros kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!