Orbán gonosz, azért csinál ilyen nagy inflációt?
Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 14:23
11/19 anonim válasza:
11# köszönöm, magadat minődíted...🇭🇺🧡🇭🇺
12/19 anonim válasza:
#12 téged minősítettelek. Nem beszélni mágyárszki? Szovjetül nem tudom sajos leírni neked, nem tanulok értelmetlenül nyelveket.
13/19 anonim válasza:
Igen, ... tudod milyen gonosz? Iszonyatosan gonosz! Szerintem a leggonoszabb! Nincs nála gonoszabb! A világegyetem leggonoszabb bestiája!! Nem tudod felfogni sem mennyire gonosz! A gonoszság sötét helytartója a Földön! A sima gonosz egy jótét lélek hozzá képest! Meg a nagyon gonoszak is besz@rnak, ha rájönnek, hogy mi az igazi gonoszság!
14/19 anonim válasza:
13# te meg nem érteni Madzsar nyelv? Mondom, hogy önmagadat minősíted!!🙈🙈🙈
15/19 anonim válasza:
Nem gonosz csak tudja hogy kell hülyíteni a rabszolgákat és megél belőle.
16/19 anonim válasza:
#15 aha, ismerem az oviból az "aki mondja mááásra az mondja magáraaaa" mondókát, de az elég régen volt, nem mindig jut eszembe. Már értem hogy hol rekedtél meg, ez is elég tipikus jellemvonásotok. A másik a "damásikiiiis", hiszen erre épül a politikátok. Az infantilizált társadalom.
17/19 anonim válasza:
14
Ezt ki írta? Egy papagáj? ;)
18/19 anonim válasza:
Nem gonosz, csak hatalommániás, de nem ez okozza az inflációt
19/19 anonim válasza:
"Nem gonosz, csak önző."
Aki direktbe tönkre tesz egy országot a maga érdekében, az gonosz is és önző is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!