A jobboldaliak között miért van olyan sok incel?
Mikor tapasztaltad, hogy a fizikai munkakörökben is ugyanolyan véres szájjal követelik a kvótakat, mint a politikában és az üzletben? Miért, hány barátnő és egyéjszakás kell, hogy lehessem véleményem? Akinek öt volt, az többet ér, mint akinek három? Akinek tíz, az még többet? Akinek húsz, az egymagában többet, mint ezek együttvéve?
Képzeld, volt párom. Bár úgyis hazugnak, nácinak, rasszistának, nőgyűlölőnek és homofóbnak tartasz, de ha te vak és süket is vagy az ellenvéleményre, más is olvashatja, úgyhogy leírom a sajátomat.
A feminizmussal az a probléma, hogy a szélsőség lett a mainstream. Ahogy a huszadik században is láttuk egyes eszméknél. Nagyon hasonlóan működnek, mint a Fidesz: Fognak egy alapvetően jó gondolatot, kisajátítják maguknak és magukon kívül mindenki mást ellenségnek kiáltanak ki. Tökéletes példa vagy erre a 21-es kommenteddel. Aki nem feminista, az incel és megérdemel minden trágár kifejezést, sértést, olyan vádakat, amikben nem is bűnös. Érte úgyse kár. Ezzel van a problémám. Minden más a te képzelgésed. Én azt szeretném, ha nem lenne társadalmilag elfogadott megalázni a férfiakat.
"Mikor tapasztaltad, hogy a fizikai munkakörökben is ugyanolyan véres szájjal követelik a kvótakat, mint a politikában és az üzletben?"
"az üzletben" :DD Mi az az "üzlet"? :DD
Ilyeneket tényleg csak azok írnak, akik, rettenetesen egyszerűek.
De egyébként én sehol nem tapasztaltam és láttam semmiféle kvótákat.
Te hol látsz ilyet?
Én eddig egyszer hallottam csak egyetlen egy darab szélsőséges feministától, hogy kvótákat kéne bevezetni, de olyanról még nem hallottam, hogy bárhol be is vezették volna.
"Képzeld, volt párom. Bár úgyis hazugnak, nácinak, rasszistának, nőgyűlölőnek és homofóbnak tartasz, de ha te vak és süket is vagy az ellenvéleményre, más is olvashatja, úgyhogy leírom a sajátomat."
Nem kétlem, hogy volt párod. Nem is ez volt a kérdésem. Hanem hogy kielégítőnek érzed-e a múltadra visszatekintve a nőkkel való kapcsolataidat.
"Miért, hány barátnő és egyéjszakás kell, hogy lehessem véleményem? Akinek öt volt, az többet ér, mint akinek három? Akinek tíz, az még többet? Akinek húsz, az egymagában többet, mint ezek együttvéve?"
Nem a szám a lényeg. Hanem hogy volt-e egyáltalán ilyen pozitív élményed. Mert bizony egy egészséges hímnemű homo sapiens, főleg tini/fiatal felnőtt korában igencsak be van gerjedve, kb. minden buliban azon jár az esze, hogy melyik csajt tudná megdugni.
És van, akinek ez összejön. Sokszor.
Van, akinek csak néhányszor.
Van, akinek meg sose.
De minden srác vágyik ilyenekre. Csak van aki túl szégyellős ahhoz, hogy egy buliban odamenjen a csajokhoz.
Vagy egyáltalán, hagyjuk is az egyéjszakás kalandokat, ahhoz is túl szégyenlős, hogy flörtölni kezdjen a neki tetsző csajokkal a gimis osztályban. És frusztáltan és irigyen és dühösen néz azokra a kortársaira, akik lépni mertek, és elhappolták a csajt az orra elől, és dühös lesz a csajra is, hogy ennyire "felszínes".
Persze inkább kitalálja a környezetének meg saját magának is azt a hazugságot, hogy "áá, én nem vagyok ilyen, engem ez nem mozgat".
Nem a lóf-szt.
És belül frusztrált, hogy ő nem tud csajozni, mint a haverjai. Mert fél a nőktől, fél a visszautasítástól, fél a csalódásoktól, frusztrált az elszalasztott lehetőségek miatt.
Ettől még persze összejön előbb-utóbb egy barátnő még az ilyen emberek többségének is, mert mondjuk a csaj megteszi az első lépést, de ettől ez a korábban felhalmozott rengeteg negatív élmény nem múlik el.
De hiába lesz csaja, ott sem fogja magát komfortosan érezni, ott is féltékeny lesz, ott is rettegni fog, hogy elhagyják, megcsalják, ott is teljesen férfiatlanul fog viselkedni. És ezt a csaj is meg fogja érezni, az ő szemében is le fog értékelődni férfiként, és előbb-utóbb vagy kidobja, vagy megcsalja.
Stbstb.
Így alakul ki szépen lassan a nőkkel szembeni általános ellenszenv és düh.
Ami meg végül így nyilvánul meg, hogy egy kalap alá veszik az összes nőt, a fejükben mindet elkönyvelik önző feminista p-csának, és máris mehet a fröcsögés a netes fórumokon a gonosz feministákról.
Eddig olyan sokan írtátok mondjuk Deákra meg Bohárra, hogy incelek de eddig soha sem írtátok le, hogy miért azok. Amikor a melegségükről kérdeztem, akkor meg az volt a válasz, hogy rájuk kell nézni. Oké, sok melegen alapból látszik de nem minden kicsit bzis ember meleg, ráadásul az azóta sem derült ki számomra így bizonyítva, hogy kinek van/nincs barátja/csaka. Ráadásul a gyakoris elmélet szerint incel ember incel eszmét is vall. Deák vall ilyen eszzméket?
Tehát ha azt állítod, hoogy incelek, akkor bizonyítsd be elősször és aztán beszélhetünk róla. Az nem bizonyíték ma sem, hogy há' nézzé' rá tesókám'.
Egyébként gyakorin elég nagy a kettős mérce, mert amiért a felnőtt párkapcsolatok témakörben incelezik a férfiakat, ugyanazért nem szólnának be egy nőnek, tehát a férfiak kárára is elég nagy itt a kettős mérce. Szóval ha nőként ugyanolyan helyzetben vagy, semmi beszólást nem kapsz, pasiként meg igen. Ez is érdekes.
Te tényleg beteg vagy, tesó, már rémeket látsz, téveszméid kezdenek kialakulni.
A gonosz nők és a kettős mérce mindenhol, már menekülni se lehet előle!!!
Ezt úgy hívják, hogy rögeszme, és bizony patológiás dolog, egy pszichológiai zavar.
#42: Szép pszichológiai elemzés, csak nem sok köze van a valósághoz. Én pl. sose akartam megdugni csajokat, csak szerelmeim voltak, és sosem az motivált, hogy milyen velük az ágyban. Még egy szexi nőről se az jut eszembe, hogy milyen jó lenne megdugni, hanem hogy milyen jó teste van. És tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Szóval, az elméleted nem áll meg a lábán. Te viszont leszűrted ezt a képet a férfiakról, mert feltehetően ilyenekkel találkoztál, vagy mert ezek a hangosak.
Azt pedig ne mosd össze, hogy valaki nőgyűlölő vagy utálja a feministákat, mert a kettő két külön halmaz, még ha van is közös metszete. Én pl. imádom a nőket, de sose kezdenék egy feministával, mert ki nem állhatom az egyoldalú, férfigyűlölő gondolkodásukat, amivel még vitatkozni se lehet, mert ragaszkodnak hozzá, mint egy náci az ideológiájához. Ha pedig nem hagyod magad, akkor megkapod a nőgyűlölő, incel, náci stb. jelzőket, ahogy ezt itt is megint bizonyítottátok.
42 Most vagy hazudsz, vagy szégyenletesen buta és tájékozatlan vagy. A "nemlétező" kvóta:
Ez van, amikor a sajád gőgöd csak azt engedi látni, amit látni akarsz és eltakarja előled, amit nem. A többi kommented is ugyanennyire vehető komolyan. Vicc, hogy egy ilyen ember tartja magát felsőbbrendűnek másoknál és akarja osztani az észt, miközben lövése sincs a valóságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!