Hiány lesz tojásból a boltokban?
Tojásból nem lesz hiány, hanem csak a legolcsóbb sima tojásból lesz hiány, mivel azt fogja mindenki elkapkodni. A mélyalmos, extra sárga, szabad tartásban termelt aranytojás, stb. az lesz drágább áron (a simához képest), úgyhogy kénytelenek lesznek azt venni.
Ugyanez az olajnál. Nálunk a tescoban a legolcsóbb tescos étolajból sosincs már, mikor megyek, helyette persze van drágább, úgyhogy mondhatják, hogy nincs hiány..
Kínában emberi agyat is hamisítanak és nyilvánvalóan az ilyen konteós blogok olvasóiba szerelik be.
"Nem hiszem hogy hiány lenne,a tojást tyúkok tojják,csak ezért nem fognak megszabadulni a tyúkoktól"
a tojótyúkok állományokat kb évente lecserélik, mert idővel csökken a termelőképességük.
Ha nem hoznak hasznot, akkor korábban kivonják a termelésből és nem telepítenek új fiatal állományt.
Fél éven belül megszűnhet a termelés, ha veszteséges.
"a tyúkok meg mit sem törődve az ársapkával tojni fognak."
amíg élnek...
"A leglogikusabb a csirkehús árának emelkedése,ott hozzák vissza a veszteséget."
Aki tojást termel, az általában nem termel (hús)csirkét.
A tojás és a csirkehús termeléstechnológiája nem egyezik.
A tojó hasznosítású tyúkokat nem szokták megenni, mert csont és bőr.
Általában élve értékesítik őket továbbtartásra.
18
"Már az sem az átvételi ár."
Azért írtam részletesen, hogy aki tudja a mezőgazdasági helyzetet, az tudja, hogy szerződésekkel, nagyban ettől jóval olcsóbb lehet a felvásárlási ár.
.
Nem tudom, hogy van-e fertőtlenítés, szerintem nincs semmi.
.
/Az EU-ban nem lehet mosni a tojást, az USA-ban meg kötelező.
És ott hűtött termékként kezelik./
"Amúgyis jó lenne már, ha az emberiség leszokna a húszabálásról."
Inkább zabáljuk fel előlük a növényeket!
29.
Te sem álltál sorban, mikor az észt osztogatták.
Vajon mennyire káros a környezetre az állatok mesterséges tenyésztése?
Undorító dolog döglött állattetemet enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!