Ha az emberek nem szeretik a politikusokat, akkor miért szavaznak mégis rájuk?
Egy politikusnak nagyon ügyesen kell az emberek szemébe hazudnia, ahhoz, hogy meggyőzhesse őket, őt válasszák. Aki őszinte, az nem tud jót és pozitívat mondani, garantált a bukás.
Egy friss politikus, ambíciózus, lendületes, ígéretes karrierrel már meggyőzőbb. Az ilyeneket a választások után megkörnyékezik a valós gazdasági-politikai nagyhatalmak és megveszik kilóra, cserébe egy kis "semmiségért"!
#1: "Egy politikusnak nagyon ügyesen kell az emberek szemébe hazudnia, ahhoz, hogy meggyőzhesse őket, őt válasszák."
Én ezt értem, de akkor meg ne siránkozzanak az emberek, hogy átverik őket. Panaszkodnak, hogy a politikusok hazudnak, közben meg ők igénylik a hazugságokat.
MZP-t 2x választották meg Hódmezei polgármesternek. Ezt a kisvárost ezek szerint képes elvezetni. Viszont amint bekerült az országos politika világába, előjöttek azok a súlyos hiányosságai, amelyek valószínűleg már korábban is megvoltak, csak nem látszottak, mert lokális szinten maradtak. 2022 áprilisában már nem személyesen rá, hanem a hatpárti listára szavazhattak azok, akik kormányváltást szerettek volna. Erre pedig ő, mint listavezető alkalmatlan volt. Aztán jött az Amerikából érkezett kampánypénzek miatti botrány.
Ennyit MZP tisztességéről...
#3: Kövezzetek meg, de az Amerikából érkezett pénzben tényleg nem tudom, hogy mi nem tisztességes. Minden nyilvános és jogszerű volt, az MMM minden fillérrel elszámolt. Nem bűn külföldi támogatást elfogadni. A Fidesz ennek sokszorosát költötte kampányra, engem valahogy nem vigasztal, hogy az nem amerikai pénzből, hanem az általam is befizetett adókból ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!