A mi hazánk konteókra meg maradi hülyeségekre építi a kampányát?
Pár hónapja még szimpatikusnak tűntek, de manapság...
Ellene vannak a fejlődésnek, a robotikának, a csippeknek. A számtalan betegséget gyógyító megoldásoknak mint például a parkinzon, vakság, művégtagok, műszívek, stb. Ellene vannak a szabad és közösségi médiának és az oroszokhoz, kínaiakhoz hasonló belső, propaganda csatornákat akarnak.
Ezek is vissza akarnak minket vezetni a sötét középkorba? Nem ismerik a világot hogy aki nem alkalmazkodik, fejlődik az elpusztul?
Miért nem azért dolgoznak, hogy az elkerülhetetlen fejlődéshez normális szabályokat hozzanak létre? Hogy szabályozzák a felhasználást és az emberek javára használják ezeket?
Eddig azt hittem legalább ők normálisak de mostanra olyanok lettek mint a sok idióta gyerek akik összeesküvés elméleteket gyártanak országos szinten...
11-es, gondoltam szólok, hogy new york állam most kötelezi azokat a munkáltatókat a kártérítésre, akik olyan dolgozókat rúgtak ki, akik nem akarták beoltatni magukat. Indoklás: a kovid oltás nincs tudományos tényekkel alátámasztva😃.
De egyszerűbb konteót ordítva megmaradni a bicikli belsőben.
Amúgy láttad a hararis videóját? Nézd meg, de ez is konteó. Ez is miattatok van/lesz.
"Ellene vannak a fejlődésnek, a robotikának, a csippeknek."
Nem, annak vagyunk ellene, hogy ezeket emberekbe építsék be (transzhumanizmus.)
"A számtalan betegséget gyógyító megoldásoknak mint például a parkinzon, vakság, művégtagok, műszívek, stb."
Nem, ilyet nem mondtunk soha.
"Ellene vannak a szabad és közösségi médiának és az oroszokhoz, kínaiakhoz hasonló belső, propaganda csatornákat akarnak."
Nem, ellenkezőleg. Éppen hogy szabad közösségi médiát akarunk a multik szócsövei helyett.
"Miért nem azért dolgoznak, hogy az elkerülhetetlen fejlődéshez normális szabályokat hozzanak létre?"
Ezen dolgozunk.
Remélem, segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!