Jól mondja Jeszy, hogy aki ezt a mai baloldalt bármilyen módon is támogatja, annak nincs, nem is lehet semmi köze a kereszténységhez?
2022. nov. 8. 13:32
1/8 anonim válasza:
Nem.
Egyébként a Fidesz még kevésbé keresztény mint a baloldal.
2/8 anonim válasza:
Aki a mai jobboldalt támogatja, az kb összes keresztény erénnyel és krisztusi tanitással megy szembe.
3/8 anonim válasza:
Úgy érti hogy aki a mai kormányoldalt támogatja?
Ez így ebben a formában teljesen igaz.
4/8 anonim válasza:
Bezzeg szájer kaleta győri polgármester ők igaz keresztények! Jövőre 2000 lesz 1 kiló kenyér, ebben a szent keresztény országban.
5/8 anonim válasza:
A fidesznek nincs köze a kereszténységhez, álkeresztények, akik csak a politikai haszonért fordítottak köpönyeget, hiszen régen vadliberálisok voltak.
6/8 anonim válasza:
Én nem támogatom a baloldalt, sz-rok az összes hülye pártra, de amúgy ha ilyen Jeszy meg Bayer meg Semjén meg Orbán-féle férgek keresztények, akkor én roppant büszke vagyok rá, hogy semmi közöm a kereszténységhez :D
7/8 MolotovPunk válasza:
Kit érdekel mit mond ő? Fityesz meg a kereszténység? Nevetséges.😺
8/8 anonim válasza:
Jeszy egy undorító propagandista féreg. A Fidesz és a kereszténység... undorító dolog. A Fidesz szétlopta és szétverte az országot, emellett sok más dologban sem keresztény maga a Fidesz, vagy a fidesz tagok (esetleg csak a többségük, de nem vagyok biztos abban sem, hogy akár 1 rendes kerestény tagjuk is lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!