Van esély arra, hogy Magyarország helyzetet javuljon?
Figyelt kérdés
Magyarország életszinvonala borzalamas sajnos. Hozzánk képest románia sokkal jobb. Ha már most ilyen lepusztult az ország mi lesz majd 10-20 év múlva?2022. nov. 7. 22:34
1/17 anonim válasza:
Abból is látszik, hogy Magyarország a jobb, hogy romániával ellentétben nagybetűvel írják a nevét.
2/17 A kérdező kommentje:
az nem volt véletlen
2022. nov. 7. 22:37
3/17 anonim válasza:
Teljesen egyértelmű, hogy 10-20 év múlva mi lesz itt. Ugyanez, mint most. Ugyanis Magyarországon az életszínvonal már nem tud hová romlani. Képtelenség, hogy ettől szarabb legyen, legrosszabb esetben is csak ugyanolyan lesz.
4/17 anonim válasza:
Ha Brüsszel leállítaná a kretén szankcióit, máris jobban élnénk
5/17 anonim válasza:
Ahhoz most kéne elkezdeni egy nagyon ellentétes gazdaság politikát, hogy itt 10 év múlva bármilyen javulás is legyen, márpedig a mostani kormány 2026ig csinálhatja amit szeretne gond nélkül, szóval nem 10 éven belül nemhiszem, esetleg utána.
6/17 anonim válasza:
Szerintem most is kiválóan élünk. A fizetésem több mint a felét teszem félre, mert elkölteni sem tudom.
7/17 anonim válasza:
"Ha Brüsszel leállítaná a kretén szankcióit, máris jobban élnénk"
Egyetértek!
Sajnos hazánk nagyon ki van szolgáltatva a nyugati nagyuraknak. Meg úgy mindenkinek. Két tűz között vagyunk.
8/17 anonim válasza:
Szerintem nincs.
Nekem úgy tűnik, hogy már ezt a szintet megtartani is nehéz!
9/17 anonim válasza:
Elszomorít mivé zűlött ez az ország.
Én kénytelen voltam kikapcsolni a medencefűrést, mert csak így tudom megfizetni a Lexusom új spoilerét.
De egyéb alap dolgokról is lemondtam, Royal Persian kaviárt helyett már olcsóbbat veszek, mert 27 ezerre felment az ára, meg a kedvenc Rosé-mról is lemondtam, mert egy palackkal már 139 ezer Ft.
Mi jön még???
10/17 anonim válasza:
Esély amúgy bőven van.
Szándék nincs, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!