Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van esély arra, hogy Magyarors...

Van esély arra, hogy Magyarország helyzetet javuljon?

Figyelt kérdés
Magyarország életszinvonala borzalamas sajnos. Hozzánk képest románia sokkal jobb. Ha már most ilyen lepusztult az ország mi lesz majd 10-20 év múlva?

2022. nov. 7. 22:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
14%
Abból is látszik, hogy Magyarország a jobb, hogy romániával ellentétben nagybetűvel írják a nevét.
2022. nov. 7. 22:35
 2/17 A kérdező kommentje:
az nem volt véletlen
2022. nov. 7. 22:37
 3/17 anonim ***** válasza:
21%
Teljesen egyértelmű, hogy 10-20 év múlva mi lesz itt. Ugyanez, mint most. Ugyanis Magyarországon az életszínvonal már nem tud hová romlani. Képtelenség, hogy ettől szarabb legyen, legrosszabb esetben is csak ugyanolyan lesz.
2022. nov. 7. 22:39
 4/17 anonim ***** válasza:
16%
Ha Brüsszel leállítaná a kretén szankcióit, máris jobban élnénk
2022. nov. 7. 22:45
 5/17 anonim ***** válasza:
76%
Ahhoz most kéne elkezdeni egy nagyon ellentétes gazdaság politikát, hogy itt 10 év múlva bármilyen javulás is legyen, márpedig a mostani kormány 2026ig csinálhatja amit szeretne gond nélkül, szóval nem 10 éven belül nemhiszem, esetleg utána.
2022. nov. 7. 22:49
 6/17 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem most is kiválóan élünk. A fizetésem több mint a felét teszem félre, mert elkölteni sem tudom.
2022. nov. 7. 22:50
 7/17 anonim ***** válasza:
15%

"Ha Brüsszel leállítaná a kretén szankcióit, máris jobban élnénk"

Egyetértek!

Sajnos hazánk nagyon ki van szolgáltatva a nyugati nagyuraknak. Meg úgy mindenkinek. Két tűz között vagyunk.

2022. nov. 7. 22:56
 8/17 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nincs.

Nekem úgy tűnik, hogy már ezt a szintet megtartani is nehéz!

2022. nov. 7. 22:56
 9/17 anonim ***** válasza:
25%

Elszomorít mivé zűlött ez az ország.

Én kénytelen voltam kikapcsolni a medencefűrést, mert csak így tudom megfizetni a Lexusom új spoilerét.

De egyéb alap dolgokról is lemondtam, Royal Persian kaviárt helyett már olcsóbbat veszek, mert 27 ezerre felment az ára, meg a kedvenc Rosé-mról is lemondtam, mert egy palackkal már 139 ezer Ft.

Mi jön még???

2022. nov. 7. 22:57
 10/17 anonim ***** válasza:
82%

Esély amúgy bőven van.

Szándék nincs, sajnos.

2022. nov. 7. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!