Az kinek a nagyszerű ötlete a balliberális oldalon, hogy le kell bontani az országhatárokat?
"Libsi ismerőseimtől sokszor hallom"
Miért nem őket kérdezed akkor? Nekem liberálisként soha az életben nem jutott eszembe ilyesmi, és azt sem tudom hogy az ismerőseid miről beszéltek, azt meg főleg nem, hogy miért tették...
Öhm... miért nem azokat kérdezed, akiktől hallottad ezt az ötletet?
Megkérdezhetem tőled, hogy "és mit mondott az Eszter anyukája?" de mivel a kérdés kontextusát nem tőled hallottam, így elég értelmetlen lenne.. Na, pont ennyire értelmes a te kérdésed is:D
A Baloldalnak sikerült legalább a Megyehatárokat lebontani, és mindenkinek megalázóan alacsony fizetést biztosítani.
Ezzel szemben ma 540 ezer forint az átlagfizetés. A rezsicsökkentés pedig további 180 ezer forintot spórol meg.
Én rohadtul boldog vagyok, hogy szabadon lehet utazni az Unión belül bárhova. Tehát a határok le lettek bontva a 20 évvel ezelőtti állapothoz képest.
Ettől még nem gondolom, hogy az Unió külső határait le kéne bontani, azokat ugyanúgy védeni kell, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!