Akik Oroszország mellett állnak a NATO helyett, azokat miért nem tartóztatják le nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva?
Figyelt kérdés
Hazánk NATO tag, Oroszország pedig a NATO, azaz ellenünk van. Na most ha valaki Oroszország mellett áll ki, azzal az ország biztonságát veszélyezteti. Miért nem büntetik az ilyesmit? Lehetne akár munkatáborokat is nyitni részükre.2022. nov. 7. 00:10
32/52 A kérdező kommentje:
#29: Először mondjuk megbizonyosodnék arról, hogy ki volt valóban az elkövető. Az világos, hogy az oroszok szerint Amerika, amit néhány összeesküvés-elmélet hívő feltétel nélkül el is fogad, de ez egy bíróságon nem állja meg a helyét.
#30: Na még ez se a te ötleted, túlbecsültelek. Gondolhattam volna, hogy nincsenek önálló gondolataid.
2022. nov. 7. 01:43
33/52 anonim válasza:
Az világos, hogy az usa szerint az oroszok amit néhány összeesküvés-elmélet hívő feltétel nélkül el is fogad, de ez egy bíróságon nem állja meg a helyét.
34/52 A kérdező kommentje:
#33: Én azt sem fogadom el, bizonyítsák be, addig nincs miről beszélni.
2022. nov. 7. 01:48
36/52 A kérdező kommentje:
#35: Nincs is kedvenc főnököm.
2022. nov. 7. 01:51
37/52 anonim válasza:
A vén trottyos francia wc névre hallgató,tudod.
Bezáratnám munkatáborba érte Veled és nato-val!
38/52 A kérdező kommentje:
#37: Látod ez a különbség kettőnk között. Nekem vannak Bidentől független gondolataim, nem azonosulok minden kijelentésével annak ellenére sem, hogy szövetséges. Míg te Putyin minden mondatát szentírásnak veszed, pedig nem akar jót sem az országunknak, sem a kontinensnek.
2022. nov. 7. 01:59
39/52 anonim válasza:
38.
Holnap kezdődik a meló a tábiban ahova menni fogysz!
40/52 A kérdező kommentje:
#39: Igaz, elő kell készítenem neked a terepet. Egész jó feladatok lesznek, szerintem tetszeni fog.
2022. nov. 7. 02:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!