Fideszesek, ti is szeretnétek olyan dúsgazdag lenni, mint a Tiborcz-Orbán család?
Igen, de sokkal szegényebb lennék, ha a Gyúcsány lenne hatalmon!
Ezt fogják majd a fideszesek válaszolni a kérdésedre.
Nem szeretnék.
A túl sok pénz elveszi az élet normalitását.
Éppen elég jól élek a magam és párom teljesítményének, munkájának eredményeképpen.
Persze nem dobnám ki a lottószelvényem ha megnyerném az 5-öst, de soha nem veszek szelvényt akkor amikor milliárdos nyeremény van kilátásban. (nem, nem hiszem, hogy megnyerném, csak nem is vágyom rá)
hogy kérdezhetsz ilyen baromságot? Ennek semmi köze a pártálláshoz! A többi embert meg sem kérdezed? És ha más is szeretne olyan dúsgazdag lenni, mint Orbán?
Szerintem az egész ország tudná élvezni azt a mérhetetlen vagyont.
#2-es: érdekes megközelítése a vagyonnak, de egyben emberi is.
Egyetértek, én például át sem látnám a milliárdos vagyon lehetőségét.
A 2-es nyilvánvalóan hazudik az álláspontját illetően. Egy elvárható, emberi választ adott, eltervezve.
Enyhítendő orbán és sleppje mérhetetlen gazdagodását.
Nekem több jut a fideszes egykulcsos adó miatt. Kedves Gyurcsányunk idejében volt olyan hogy az elvonások (adó + járulékok) elvitték a pénzem több mint 50 százalékát.
Ezért nem érdekel hogy ők milyen színvonalon élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!