A homofóbiát egy alapvető evúciós ösztön szüli, vagy a kormánypropaganda?
Van itt egy érdekes megállapítás egy melegtől, aki ezt mondja:
"A lényeg, hogy az adott településen minél kevesebb ember él, és minél kevesebb információ áramlik be, annál erősebb a homofóbia."
Napi mucsaizás megvolt, de a lényeg a következtetés: ha a kevesebb infó miatt homofóbabbak az emberek, akkor ennek valami zsigeri, ösztönből eredő oka lehet, aminek semmi köze a kormánypropagandához? Az emberben alapvetően ott a melegséggel szembeni elutasítás, amire a kormánypropaganda csak ráerősít?
A Fidesz-propaganda erősen ráerősített. Korábban sokkal elfogadóbbak voltak Magyarországon is. Nyilván vidéken sokkal elmaradottabbak az emberek.
De működik a goebbelsi propaganda technika: akármilyen hazugságot ismételni, ismételni, ismételni, és akkor elhiszik.
Ez nem igaz, korábban még kevésbé voltak elfogadóak, és sokkal kevésbé lehetett beszélni a témáról.
És azért, mert az ókori görög KULTÚRA nem volt homofób, amiatt már nem is lehet alapvetően evolúciós ösztön?
#16 LMBT propagandáról szó sem volt a kérdésben, az én "homofóbiámat" pedig nem a kormánypropaganda helyezte belém meg az emberek nagy részébe se szerintem. Szóval hogy most mire szántad ezt a választ nem tudom.
#17 Mindig a görögöket meg a rómaiakat hozzátok fel, holott egyik helyen sem volt elfogadott csak a nagyon késői korokban az összeomlásuk előtt. De melegházasság pl. még ott sem volt.
#19: Azoknak szántam, akik szerint senki sem utálná a melegeket ha nem lenne a propaganda. Ezzel jönnek a Mi hazánkos, Fideszes körökben. De teljesen világos, hogy ez nem igaz.
De oké, te utálod őket, mi meg a homofóbokat, azaz titeket utálunk. Szerintem lehetne az is, hogy nem utál senki senkit, de ha nem hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!