Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A homofóbiát egy alapvető...

A homofóbiát egy alapvető evúciós ösztön szüli, vagy a kormánypropaganda?

Figyelt kérdés

[link]

Van itt egy érdekes megállapítás egy melegtől, aki ezt mondja:

"A lényeg, hogy az adott településen minél kevesebb ember él, és minél kevesebb információ áramlik be, annál erősebb a homofóbia."

Napi mucsaizás megvolt, de a lényeg a következtetés: ha a kevesebb infó miatt homofóbabbak az emberek, akkor ennek valami zsigeri, ösztönből eredő oka lehet, aminek semmi köze a kormánypropagandához? Az emberben alapvetően ott a melegséggel szembeni elutasítás, amire a kormánypropaganda csak ráerősít?

2022. nov. 5. 18:25
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
73%

A Fidesz-propaganda erősen ráerősített. Korábban sokkal elfogadóbbak voltak Magyarországon is. Nyilván vidéken sokkal elmaradottabbak az emberek.

De működik a goebbelsi propaganda technika: akármilyen hazugságot ismételni, ismételni, ismételni, és akkor elhiszik.

2022. nov. 5. 18:43
 12/66 anonim ***** válasza:
21%

Ez nem igaz, korábban még kevésbé voltak elfogadóak, és sokkal kevésbé lehetett beszélni a témáról.

2022. nov. 5. 18:46
 13/66 anonim ***** válasza:
22%
Én csak annyit tudok, hogy még szó nem volt ilyesmiről, a gender, az LMBTQ még fel se volt találva. Egy meleg karakter sem igen volt a filmekben. A politikusok nem dumáltak ilyesmiről, de már akkor is utáltuk a búzákat😂.
2022. nov. 5. 18:48
 14/66 anonim ***** válasza:
4%
Aki sok netflixet néz, az kigyógyul a homofóbiából. Ajánlom a Jeffrey Dahmer sorozatot.
2022. nov. 5. 18:48
 15/66 A kérdező kommentje:
#13; Igen, én is emlékszem ilyenre. :) Pride mondjuk már akkor is volt, de talán amiatt még jobban utáltuk őket.
2022. nov. 5. 18:52
 16/66 anonim ***** válasza:
92%
#13, #15: Na látjátok, jöhettek ti azzal, hogy csak az lmbt propagandával van bajotok, most kibújt a szög a zsákból. Épp ezért nagyon helyes ha nem hagyják magukat és nem ülnek fel az olcsó kifogásaitoknak.
2022. nov. 5. 18:58
 17/66 anonim ***** válasza:
82%
Ami az alapvető evolúciós ösztön elméletét illeti, nézz például utána az ókori görögöknek, ők bizony jócskán nem voltak homofóbok.
2022. nov. 5. 18:58
 18/66 anonim ***** válasza:
10%

És azért, mert az ókori görög KULTÚRA nem volt homofób, amiatt már nem is lehet alapvetően evolúciós ösztön?

2022. nov. 5. 19:04
 19/66 A kérdező kommentje:

#16 LMBT propagandáról szó sem volt a kérdésben, az én "homofóbiámat" pedig nem a kormánypropaganda helyezte belém meg az emberek nagy részébe se szerintem. Szóval hogy most mire szántad ezt a választ nem tudom.

#17 Mindig a görögöket meg a rómaiakat hozzátok fel, holott egyik helyen sem volt elfogadott csak a nagyon késői korokban az összeomlásuk előtt. De melegházasság pl. még ott sem volt.

2022. nov. 5. 19:04
 20/66 anonim ***** válasza:
91%

#19: Azoknak szántam, akik szerint senki sem utálná a melegeket ha nem lenne a propaganda. Ezzel jönnek a Mi hazánkos, Fideszes körökben. De teljesen világos, hogy ez nem igaz.

De oké, te utálod őket, mi meg a homofóbokat, azaz titeket utálunk. Szerintem lehetne az is, hogy nem utál senki senkit, de ha nem hát nem.

2022. nov. 5. 19:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!