Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki használja a H tarifát?...

Valaki használja a H tarifát? Mennyibe kerül a H tarifa kiépítésé?

Figyelt kérdés
Az tv ben néztük, hogy a H tarifával éri meg a legjobban fűteni és elhatároztuk, hogy beszerzünk egy klímát
2022. nov. 5. 11:06
 1/9 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam, hogy egy külön merő műszert tesznek a villanyórához ami méri a klíma fogyasztását. Vajon mennyiért építi ki az elmű
2022. nov. 5. 11:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Hőszivattyús rendszert is kiépítetek? Mert szerintem anélkül nem megy a bringa.

[link]

2022. nov. 5. 11:10
 3/9 A kérdező kommentje:
akkor megint hazudott az atv,színvonalas a műsoruk
2022. nov. 5. 11:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen külön mérő, külön szekrénnyel az is plusz költség . Miszerint egy ilyen külön szekrényes óra kiépítésé 2-százezer .
2022. nov. 5. 11:15
 5/9 A kérdező kommentje:
[link] elvileg lehet klímára is
2022. nov. 5. 11:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy hazudtak, csak egy műsor nem biztos hogy minden részletre kitér.

Ha van napelemed, és/vagy klímád akkor opció lehet.

2022. nov. 5. 11:16
 7/9 A kérdező kommentje:
nem biztos h kell kulön szekrény hanem a meglévőre rátesznek egs kis mérőmuszert amin a klíma fog működni
2022. nov. 5. 11:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Kell egy külön óra, így egy új szekrény is. Én 5 éve 200 000-ből megúsztam a dolgot, mára ez az összeg akár a háromszorosa vagy a négyszerese is lehet. Sok tényező befolyásolja az árat.
2022. nov. 5. 11:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Még az sem biztos, hogy a lakásod/házad elektromos hálózata elegendő. Lehet hogy bővíteni kell, mert vékonyak a vezetékek, kicsit megszakítók.

Ez tipikusan nem az fajta beruházás, amihez úgy kezd az ember, hogy "láttam egy műsort a tévében, nosza ugorjunk be a Media-marktba és vegyünk egy klímát".

Legalább egy szakemberrel át kell nézetni, hogy mi a tervetek és ehhez kell-e valami egyéb beruházás.

Annyi szerencséd lehet, hogy ha behasal a napelemes boom, akkor lesz szakember aki meg tudja csinálni.

Nézz körül a környékeden ahol ilyen üzemel és beszélgess el a tulajjal. Akinél jól működő rendszer van, az általában büszke rá és szívesen beszél róla és tanácsot is ad, mestert is ajánl.

2022. nov. 5. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!