Mi a véleményetek arról hogy Jakab Péter mérges,mert rajta kívül senki sem akarja feloszlatni a parlamentet?
Figyelt kérdés
Jakab Péter haragos,mert senki sem akara a parlament feloszlatását.
Mi a véleményetek?
2022. nov. 5. 09:43
1/4 anonim válasza:
Én megértem,magam is feloszlattam volna már az mdf kormány alatt.dehát a többségnek minden jó, úgyhogy nincs mit tenni.
2/4 anonim válasza:
Szánalmas pojáca. Amúgy pont ő esne ki a parlamentből, de amilyen hülye, ezt sem érti meg XD
3/4 anonim válasza:
Mi a véleményed arról, hogy egy bohóc mérges, mert nem dobálhatja meg tortával a közönségét?🤣
4/4 anonim válasza:
A parlament egy bohózat, fel kéne oszlatni. Jakabnak itt igaza van. De ha ti nem támogatjátok a feloszlatását, akkor meg ne sírjatok, hogy mennyit lop a fidesz meg milyen inflációt hozoztt, össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!