Megelőztük Litvániát inflációban, mi jöhet még?
40% az élelmiszerek inflációja, a legtöbb az EU-ban.
Kinek mit intézett a kormánya.
Romániában, szlovéniában, görögországban, bulgáriában is jóval alacsonyabb az infláció.
Amikor ezek az országok köröket vernek magyarországra az azért nem semmit.
Sőt még a szomáliai schilling is jobban szerepel, mint a forint. :D
10.
Te miről beszélsz? :D
Igen, a világon mindenhol infláció van, ez köztudott.
Ez a gazdasági elemező portál, ami adatokból dolgozik. Nem röhejes politikai propaganda, amihez a te agyad szokott. :D Ilyen, amikor szembe jön a valóság.
40%, ízlelgessük még.
#11 Értem, szóval te nem vagy képes értelmezni amit olvasol, simán csak beszoptad amit címnek adtak, mert az neked tetszik.
Ettől nem én leszek aki beveszi a propagandát, hanem pont te.
De újra megkérdezem, hátha kicsinykét mégis képes vagy gondolkodni:
"Nem inkább az a legnagyobb gondja Európának és az EU-nak, hogy az eurozóna tagországaiban előfordulhat, hogy még a miénknél is magasabb tartósan az infláció? Hogy egyáltalán az eurozóna tagországai között ilyen hatalmas eltérések lehetnek és sorra rekord inflációs adataik vannak?"
Nálunk az elmúlt évtizedben volt csak 5% alatti az infláció, azelőtt örültünk ha már 10% alatt volt. Ebből lett most ez a nagyon rossz adat, a 20%. A németeknél viszont az elmúlt 20 évben 2-3% volt az infláció, vagy alacsonyabb és ebből lett a mostani 10% feletti, ahogy megnézheted a többi európai országot is, és mindenhol a sokkal alacsonyabb infláció is rekord magasra emelkedett.
Romániában pár %-kal alacsonyabb még az infláció, mint nálunk. Szerintem azzal nincsenek kint a vízből ők sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!