Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lényegében azért is nő az...

Lényegében azért is nő az infláció mert az embereknek van pénze?

Figyelt kérdés
Lehet itt hisztizni hogy milyen magasak az árak, milyen nagy az infláció és társai de ennek ellenére az emberek megvesznek ugyanúgy mindent, tömve van a Lidl alig tudok mozdulni. Szinte mindent megvesznek ameddig megveszik addig miért vigyék le az árakat? Ilyen gazdagok az emberek ennyi pénzük van?
2022. nov. 2. 21:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%

"A családod elmegy bevásárolni ahogy eddig, vagy éheztek?

Na ugye."

Ezzel az a probléma, hogy a gyakoris IG fighterek szerint minden magyar rosszul él, pedig nem. Honnan vesziktek, hogy egy adott kérdező éhezik e vagy sem? A múltkor valamelyik hülye azt írta egy random kérdezőnek, hogy 150 ezres fizetéséből nem fogja kifizetni a 300 ezre gázszámlát. De honnan tudja az a barom, hogy a kérdező nem 1.5 milliót kereső informatikus? Logikátok nulla.

Na de magamra visszatérve, én otthon lakom, a szüleim vásárolnak be nekem is. Nem éhezem egyáltalán, csomót eszem. A szüleim kevesebbet nálam, részben amiatt mert én sokat eszem, de ők meg annyit esznek manapság, mint amennyit a háború előtt ettek, pedig ha akarnának vehetnének maguknak többet is enni. Szóval nem éhezik az összes magyar még mindig nem. És ez alól nem csak a NER lovagok meg az adócsaló vállalkozók a kivételek.

2022. nov. 3. 13:09
 12/12 anonim ***** válasza:
A szlőknek alapból lenne pénze több mindenre, csak mert én pazarlok, ők ezért nem vesznek meg sok mindent, kompenzáláskét. De ők se éheznek, én meg csomót zabálok is manapság is. Bár a pizza evésről meg néhány édességről lemondtam, de alapvetően nem is a pénz miatt, hanem mert sajna híztam az utóbbi időben egy adagot, így sem vagyok elhízott de azért zavar. :(( #11 vagyok. Ha azóta nem kommenteltek, akkor az előző.
2022. nov. 3. 13:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!