Lényegében azért is nő az infláció mert az embereknek van pénze?
"A családod elmegy bevásárolni ahogy eddig, vagy éheztek?
Na ugye."
Ezzel az a probléma, hogy a gyakoris IG fighterek szerint minden magyar rosszul él, pedig nem. Honnan vesziktek, hogy egy adott kérdező éhezik e vagy sem? A múltkor valamelyik hülye azt írta egy random kérdezőnek, hogy 150 ezres fizetéséből nem fogja kifizetni a 300 ezre gázszámlát. De honnan tudja az a barom, hogy a kérdező nem 1.5 milliót kereső informatikus? Logikátok nulla.
Na de magamra visszatérve, én otthon lakom, a szüleim vásárolnak be nekem is. Nem éhezem egyáltalán, csomót eszem. A szüleim kevesebbet nálam, részben amiatt mert én sokat eszem, de ők meg annyit esznek manapság, mint amennyit a háború előtt ettek, pedig ha akarnának vehetnének maguknak többet is enni. Szóval nem éhezik az összes magyar még mindig nem. És ez alól nem csak a NER lovagok meg az adócsaló vállalkozók a kivételek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!