Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor, Mészáros,...

Orbán Viktor, Mészáros, Tiborc miből olyan gazdagok miből gazdagszik mind ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés

Nem a pletyka érdekel, azt most mondom előre, hanem az igazság.

Nem vagyok sem fideszpárt, sem elkenzéki párti, sem semelyik, csak az utóbbi években sokan mondják, hogy gazdagodnak gyorsan.

2022. nov. 1. 21:51
1 2
 11/16 Alex Fly ***** válasza:
100%

A három közül mimdegyiket egyszerre,némi nepotizmussal vegyítve. A lényeg, hogy ha az Uniónál lehet pályázni egy adott összegre valamilyen céra, akkor az állam kiír egy tendert, amelyet valamelyik oligarcha cége fog megnyerni -természetesen a maximálisan megnyerhető pénzért. Ennek egy részét szépen le is adja a megfelelő embereknek, a maradék egy töredékéből elvégzi a munkát, a többit szépen zsebre rakja...

Így lehet az, hogy itt Magyarországon egy kormámyközeli cég által épített kerékpárút kilométere többszöröse egy bármely más országban épített autópályáénak, ráadásul a minősége is olyan, hogyaz átadás után 2-3 héttel már megy tönkre a kispórolt anyagok és munlafolyamatok miatt...

2022. nov. 2. 04:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Bűncselekmény nincs, mert magukra írják a törvényeket. Vagyis először megteremtik a törvényi hátterét a lopásnak, majd úgy lopnak, így papíron minden szabályos.

Pl. közbeszerzésnél úgy írják ki a pályázatot, hogy belevesznek egy olyan feltételt, amiről tudják, hogy csak a haveri cég felel meg neki, és lám, az is nyer, stb.

Lényegében maffiakormányzás folyik, ahol a maffia írja a szabályokat a saját lopásaihoz.

2022. nov. 2. 07:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Az emberek adójából, egy maffiarendszer által.

"Hát te állítottad, neked kéne előjönni bizonyítékokkal."

De hogy bizonyítsa be? Talán odaadják a szerződéseket a kérdezőnek, hogy tessék itt van olvasd el ha akarod? A főügyész meg Orbán embere, emiatt meg lehetetlen lenne, vagy szinte lehetetlen, nem tudom.

Ez olyan bakker, mintha én papírra írnám hogy kilenc, majd megmutatnám neked hogy nézd meg és elégetném a papírt. Hogy bizonyítanád be, hogy ráírtam a papírra? Pedig én ráírtam, meg is mutattam neked csak aztán elégettem. Mi lehetne a bizonyíték?

2022. nov. 2. 10:49
 14/16 anonim ***** válasza:

A rendőrség nem indíthat képviselővel szemben semmilyen nyomozást. Ha okoskodnál, hamar leszerelnének, és mehetnél az autógyárba, 3-4 müszakba netto 200 ezerért.

Mivel a képviselőket mentelmi jog védik, csak az főügyész hozzájárulásával lehetséges. Fe mivel te jelölted ki a főügyészt, onnantól kezdve a mafgiadzervezeted biztonságban van.

2022. nov. 2. 12:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Az uniós forrásokat kezelték olyan formában, hogy azok a rendszerhez becsatolt hálózatokon keresztül kerüljenek felhasználásra. A cél kezdetben magyarsághoz hű emberek milliárdossá tétele, amelyek és amely során ez az anyagi tőke a rendszer megerősödéséhez (anyagi forrás, profit) különböző ágat politikai (nem állami, az csak jól hangzik, hanem Fidesz-es körök) függésbe hozni/ kényszeríteni, ha máshogy nem megy "kopaszok"-kal... Ez egy államok feletti szervezett mafiaként müködik, amely célja krzdetekben nemes volt.... de s hatalom megront.... nehéz ellenállni a pénznek és annak hogy király lehetsz. Nem véletlenül a szimboliks s várba költözés, úgysnis mágiát is használnak, sötét erőket s hatalmuk megtartásához.
2022. nov. 2. 12:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem is az a legnagyobb baj, hogy feudális állam épül (maffia is feudális jellegű), ahol nyilván minél hűségesebbnek vélt körből (rokon, szomszéd, haver) kerül ki az új arisztokrácia, hanem hogy ezek világi prolik és a javakat nem fordítják az ország fejlődésének javára, hanem felélik, nagyzolnak, hatalmaskodnak, elnyomják a kisebb, nem hűbéres "urakat".
2022. nov. 4. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!