Orbán Viktor, Mészáros, Tiborc miből olyan gazdagok miből gazdagszik mind ilyen gyorsan?
Nem a pletyka érdekel, azt most mondom előre, hanem az igazság.
Nem vagyok sem fideszpárt, sem elkenzéki párti, sem semelyik, csak az utóbbi években sokan mondják, hogy gazdagodnak gyorsan.
A három közül mimdegyiket egyszerre,némi nepotizmussal vegyítve. A lényeg, hogy ha az Uniónál lehet pályázni egy adott összegre valamilyen céra, akkor az állam kiír egy tendert, amelyet valamelyik oligarcha cége fog megnyerni -természetesen a maximálisan megnyerhető pénzért. Ennek egy részét szépen le is adja a megfelelő embereknek, a maradék egy töredékéből elvégzi a munkát, a többit szépen zsebre rakja...
Így lehet az, hogy itt Magyarországon egy kormámyközeli cég által épített kerékpárút kilométere többszöröse egy bármely más országban épített autópályáénak, ráadásul a minősége is olyan, hogyaz átadás után 2-3 héttel már megy tönkre a kispórolt anyagok és munlafolyamatok miatt...
Bűncselekmény nincs, mert magukra írják a törvényeket. Vagyis először megteremtik a törvényi hátterét a lopásnak, majd úgy lopnak, így papíron minden szabályos.
Pl. közbeszerzésnél úgy írják ki a pályázatot, hogy belevesznek egy olyan feltételt, amiről tudják, hogy csak a haveri cég felel meg neki, és lám, az is nyer, stb.
Lényegében maffiakormányzás folyik, ahol a maffia írja a szabályokat a saját lopásaihoz.
Az emberek adójából, egy maffiarendszer által.
"Hát te állítottad, neked kéne előjönni bizonyítékokkal."
De hogy bizonyítsa be? Talán odaadják a szerződéseket a kérdezőnek, hogy tessék itt van olvasd el ha akarod? A főügyész meg Orbán embere, emiatt meg lehetetlen lenne, vagy szinte lehetetlen, nem tudom.
Ez olyan bakker, mintha én papírra írnám hogy kilenc, majd megmutatnám neked hogy nézd meg és elégetném a papírt. Hogy bizonyítanád be, hogy ráírtam a papírra? Pedig én ráírtam, meg is mutattam neked csak aztán elégettem. Mi lehetne a bizonyíték?
A rendőrség nem indíthat képviselővel szemben semmilyen nyomozást. Ha okoskodnál, hamar leszerelnének, és mehetnél az autógyárba, 3-4 müszakba netto 200 ezerért.
Mivel a képviselőket mentelmi jog védik, csak az főügyész hozzájárulásával lehetséges. Fe mivel te jelölted ki a főügyészt, onnantól kezdve a mafgiadzervezeted biztonságban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!