Gyakran felmerül,hogy az ellenzék szar és nincs alternatíva,jogosan. Ti Vona Gábort és Schiffer Andrást hiteles figurának tartjátok e,és ha csinálnának pártot szavaznátok e rá?
#10-nek:
Te a Face-ről tájékozódsz?
Csak szólok hogy a Face személyre szabottan adja a tartalmat az idővonaladra, a kifigyelt ízlésed alapján.
Vagyis ha te eleve nem foglalkozol ezzel az opcióval, akkor nem is kapsz ehhez csatlakozó tartalmat. Több százezren vagyunk akik úgy gondolják, hogy O1G-nél bárki jobb lenne. TUDOM, hogy a DK soraiban is rengetegen voltak, akik az előválasztások előtt is teljes mértékben elfogadták volna Jakabot is. És ez qrva nagy szó.
Nem értem, miért lenne jó ötlet bukott pártelnökökre szavazni.
Amúgy Schiffertól kb. 3 értelmes mondatot nem hallottam az elmúlt években, Vonának viszont vannak jó meglátásai (igaz, sok mindenben nem értek egyet vele), de politikát csinálni nem igazán tud.
Most arról a Vonáról beszélünk, aki taviratozni fog Mahmud Ahmedinezsádnak és a választásokkor az iráni Forradalmi Gárda fog Budapesten grasszálni?
Vagy arról a Vonáról, aki szerint az iszlám a világ utolsó reménye, a liberalizmus tomboló sötétjében a fény?
Vagy arról, aki szeptember 11-én az arab-magyar barátság napját tartotta?
Azért Vona, amikor ezeket mondta nem tizenéves csapongó fiatal volt, hanem 30+ éves pártvezető. Most meg mióta visszavonult, a bölcs megmondóember.
Vonat Gábornál hiteltenebb, szánalmasabb ember nem nagyon van a mai magyar közéletben. Először keményen szélsőjobbos volt a Jobbikban, aztán levezényelte a "cukiságkampányt". Végül kilépett. Újabban az Öt című műsorban előadja a mérsékelt jobboldalit, aki még a balliberálisoknál is finomabban és politikailag korrektebben fogalmaz. Ráadásul Caramelért és Gáspár Laciért is rajong újabban, miközben a legnagyobb cigányozó párt elnöke volt. Nevetséges az egész ember.
Schiffer ellenben egy értelmes figura, rá szavaznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!