A magyarok szeretik Viktor Orbánt vagy inkább félnek tőle?
Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 22:02
11/20 anonim válasza:
8-as Az megvan, hogy ez egy anonim oldal. :D
12/20 anonim válasza:
Az adócsalók jobban szidják az államot.😄
13/20 anonim válasza:
De ő egy tanár, aki nem csalhat a fizetésével, mert mindent az iskola végez. Neki csak csippan a telefonja, hogy megérkezett a havi fizetése. Nem tud csalni, mégis kihozták, hogy csalt. Akkor ez hogy? És miért azután derült ki, hogy kiállt a tüntetésen beszédet mondani, miért nem korábban?
14/20 anonim válasza:
Nem hallottam az ügyről, nem ismerem a részleteket.
De a Facebook nem. Itt is le tudnának nyomozni, ha úgy tartaná kedvük.
15/20 anonim válasza:
Hát szerintem félnek tölle. Nézze én is... Félnek attól, hotyhát... mit vállalnak. Mit mongyak magának?
16/20 anonim válasza:
#14 Akkor legközelebb inkább hallgass.
17/20 anonim válasza:
Te meg meséld el az ügyet inkáb.
18/20 anonim válasza:
#17 Felnőtt ember vagy, magadtól nehezedre esik tájékozódni? Akkor nem csodálom, hogy ilyen ostobaságokat beszélsz.
19/20 anonim válasza:
Nem találtam a "tüntető, tanár, adócsalás, adózási problémák" kulcsszavakat beütve semmit sem. Miféle ostobaságokat beszélek, kifejtenéd?
20/20 anonim válasza:
A józanul gondolkodó ember megveti. Egy hülye és/vagy megvezetett ember nem veti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!